ilk mırmır avım

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında gencbarmen1 tarafından paylaşıldı.

1. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    öncelikle merhaba
    babam eski balık avcılarından olduğundan birazda şanslıyım çünkü ilkokul çağlarındayken babamla balığa giderdik ve 10-11 yaşlarına geldiğimde olta atıp tek başıma balık tutacak duruma gelmiştim (çok büyük balık deil tabiki ) şarköyde yazlıktayız ve artık çapariden terfii etme zamanı geldi die düşünüp büyük iskeleye gidiyorum mırmır avlıycam. bu arada yaşım daha 11-12.neyse iskeletıklım tıkış millet bizim oltaya takmasa bari diyip yüzüme bakıo aman yanıma gelme dermiş gibi.gidip iskelenin en ücra köşesinden sallıyorum oltayı kimsede tık yok. aradan 1 saat geçio kimse bişey tutamadı bende ümidimi yitiriyorum artık dönücem eve yemi bitirmeye bakıyorum. tam oltayı atmış beklerken bişey tık tık yapıo ama yakalanmadığını düşünüp sarıyım diyorum ve yemi deiştiririm die çekiyorum oltayı. birde bakıyorum ki arada bi ağırlık gelio bırakıo allah allah poşet fln mı takıldı acaba diyip çekmeye devam ediyorum.olta kıyıya yaklaşıo ve yanımdaki amca zorlandığımı görüo gözlerini bana dikio. tam balığı çıkarıyorum ve yaşlısı genci benim başıma toplanıo xD iricene bir mırmır çektim çünkü. daha sonra benim yanıma doğru milletin kaydığını görüyorum ve babamı arıyorum ' baba koş mırmır yakaladım' xD babam 15 dk sonra gelip görüo balığı ve aferim oğluma koca balık tutmuş dio ben mutluyum tabi gururlanıyorum xD babamda ogün 1 mırmır ve 1 izmarit tuttu izmarit nasıl atladıysa pek izmarit olmazdı orda. günü bitiyorum . umarım hoşunuza gitmiştir xD

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

tebrikler ...:) yalnız oarada zaman zaman izmaritte olur zarganada çuprada levrekte kefalde bunlarıda dikkate al....

3. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    bu sene kısmetse mırmırdan da terfii edip levrek avına çıkıcam kısmet :)