Merhaba Arkadaşlar Abiler, Ben ara ara Silivri Liman'ında olta atmaya gidiyorum çünkü orada tanıştığım usta balıkçı abilerimle balık tutmak çok zevkli oluyor. Yine 19 Haziran Cumartesi günü sabah 08:00'da yola koyuldum. Gittiğimde has abilerimden Bülent Abi oradaydı. Bir kaç gündür minakop çıktığını söyledi. Hemen ikili dip oltası yapıp, canlı iki de teke takıp suya attım. 10 dakika içinde oltamın ucu C şeklini aldı. Hemen çekmeye başladım acemiliğin de verdiği heyecanla. Bülent Abi yava çek balığın ağzını yırtacaksın deyince biraz daha soğuk kanlı olabildim. Netice ufak bir levrek. Benim için ilk olması dolayısıyla iyi bir sonuç. Saygılarımla. http://img94.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img94/7386/photoucz.jpg
tebrikler ilkler unutulmaz bende sahilden belime kadar girip canli tekeyle ilk mirmir ve ilk lekreklerimi aldigimda cok sevinmistim. sevincten parmaklarimi kesmistim levregin solungaclarinda
abim ben doğma büyüme silivrili'yim daha böyle balık yakalamadım desem kıskandım gerçekten iyi av olmuş elinize sağlık
Yakaladığınız balığa bakarken ilk yakaladığım 900 gr levrek geldi aklıma. O kadar bilgisizdimki mantarlı lüfer takımına taktığım canlı gümüş balığıyla yakalamıştım. O gün bu gündür iflah olmadım. Allah kurtarsın diyelim
havanın daha sert ve dalgalı olduğu anları seçersen sultanköy sahiline kadar yol da gitmeye müsaitsen eğer botaş yanı da iii av verir ama kurtla daha irilerini tutabilirsin 8-9 kg gibi oradada bileğine kuvvet saygilarımla iiii avlar..