ilk rapor

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında hkn79 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hkn79

hkn79 hakan

iki arkadaşımla birlikte kartal koçtaş önüne akşam 20 gibi geldik bir gün önce birkaç kişiden ordan mezgit aldıklarını duymuştuk bizde tavuk göğsünü alıp gittik ilk birbuçuk saat bişey yoktu arkadaşın çektiği ufak bi balığı ordaki kediye kaptırdık baktık olmuyor biraz midye çıkarttık bide bunla deneyelim dedik 22:30 gibi ben ne olduğunu anlyamadığımız 15 cm kadar bir balık çektim iğneyi hiç çıkartmadan diğer iğnelerden birini sırtından birinide kuyruk kısmından balığı öldürmeden taktım ve bide bunla deneyeyim dedim salladım yaklaşık 15 dakka sonra oltayı yerinden alan çok sert bir vuruş geldi. oltayı nasıl tuttuğumu bilemedim 15-20 dakika kadar uğraştım kıyıya yaklaşık 20 metra kala olta boşaldı çektiğimde yem olarak kullandığım balığın büyük kısmı parçalanmış iğnelerden biride kopmuştu. midye, tavuk göğsü ve internet den aldığım bilumum yapay yemlerle denemeler yaptık fakat nafile bişey yoktu saat 24 gibi evden gelen telefonla dönme vaktinin geldiğini anladık. balık olmamasına rağmen arkadaşlarla tutamadığımız balıkların muhabbetiyle geçen hoş bir geceydi.

bu benim ilk raporum umarım bol balıklı raporlarla görüşürüz...

herkese hayırlı ramazanlar..

2. LapinCash

LapinCash

Balık olmasada güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler.Acaba o vuran balığı gördünüzmü çok merak ettim.

3. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Keyifli güzel zaman geçirmişsiniz,çıkaramasanız da 15-20 dk uğraşmanın keyfi yeter okurken aklıma gelen bu kadar keskin dişi olan müren balığı olmasın diye düşündüm avlağınızın yapısını tam bilmesemde olamaz mı ?
    inşallah başka zaman güzel balıklar yakalamanız dileğiyle..

4. fish founder

fish founder Özgür

acaba hangisi daha sinir bozucu?
    hiç vuruş alamamak mı?
    yoksa 15dakikalık uğraştan sonra kıyıya çok az bir mesafe kala balığı suda mı bırakmak?
    bahsettiğiniz bölge ne yazıkki diğer İstanbul avlakları gibi çok kısır bir dönem yaşıyor,
    balığı karaya çıkaramamış olsanız bile en azından heyacanını yaşamışsınız,
    aynı tarzda bir trofeyi sudan çıkarabilmeniz dileklerimle

5. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Hakan Bey,Selamlar,
    İlk rapora göre çok güzel bir anlatım.Biliyorsunuzki balık tutmak tamamen sabır isteyen bir iş ve sabreden ve bu işe gercekten gönül verip uğraşan kişi mutlaka bir gün karşılığını alıyor.Ayrıca işi biraz daha zevkli yapan vuran yada gelirken yolda düşen balıkların hayali bence.
    Aramıza hoş geldiniz.
    Gökhan Yılmaz

6. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Hoşgeldiniz. Yinede deniz havası iyidir. Anlattığınız kaçan balık yüksek ihtimalle levrek olabilir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.