Balık 01.02.2011 tarihinde Erdemli'de tutulmuştur. Mehmet Abi'nin foruma eklemiş olduğu çift iğne, gezer beden dip olta takımı, yem olarak ise boru kurdu kullanılmıştır. Balığın türü sanırım Karakulak, 41 cm 625 gram ağırlığında. Birkaç aylık amatör balıkçılık hayatımda tuttuğum en büyük balık olduğu için forum üyeleriyle paylaşmak istedim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
İlk Rapor... Balık 02.02.2011 tarihinde Erdemli'de tutulmuştur. Mehmet Abi'nin foruma eklemiş olduğu çift iğne, gezer beden dip olta takımı, yem olarak ise boru kurdu kullanılmıştır. Balığın türü sanırım Halili, 41 cm 625 gram ağırlığında. Birkaç aylık amatör balıkçılık hayatımda tuttuğum en büyük balık olduğu için forum üyeleriyle paylaşmak istedim... __________________ Ya yaşamakla uğraşacaksın ya da ölmekle... MERSİN tebrikler levent kardeş evet resimlerde olsa iyi olacaktı.bu arada benmi yanlışım acaba tarih olarak yarını yazmışsınız
tevbrikler Levent abi gayet güzel bir balık bu büyüklükteki bir balıkla mücadele edip tadını aldıysan tamam artık iflah olmazsın Daha büyüklerinin peşinde koşarsın. İnşallah trofe avlarını görürüz bereketli avlar
sanırım bu MİNEKOP balığı.buralarda Karakulak ta deniyor.geçenlerde ikişer üçer kiloluk yakalıyordu arkadaşlar...tebrikler güzel balık....
Levent abi hayırlı olsun avın güzel. Bende Erdemli'de okuyorum yüksekokulda. Sahilin hangi kısmından aldın balığı? Genelde nerede avlanıyorsun bir gün birlikte avlanırız umarım. Umarım daha nicelerini yakalarsın.
maşallah devamını dilerim RASTGELE bende bu balığı en kısa zamanda yakalarım, umarım havalar çok soğuk çekilmiyor soğukda beklemek inanın