Selamun Aleyküm.Niyetim silikon ile at çek yapmaktı. Bir süre denememe rağmen sonuç alamayınca köstekli dip takımı ve şamandıralı takım ile avlanmaya başladım. Sonuç olarak azda olsa bana keyif veren bir av oldu. Tarih:07/07/2010 Saat:22:00-24:00 Takım:Köstekli dip oltası ve şamandıralı takım Yem: Tavuk göğsü Yer: Akçay Bu gece mübarek Miraç Kandili. Herkesin kandili kutlu olsun. Selametle.
Tebrikler..Alttaki balıklar lapa sanırım? Tahtanın üzerinde çok hoş görünüyorlar. Gel beni temizle sonrada at tava der gibi
Aleykümselam, Akçay bölgesinde o kadar çeşit balık var ki, yemli dip oltası konusuna biraz eğilirsen göreceksin. Sana tavsiyem mümkünse sessiz sedasız balık avlayan yaşlı bir amcaya bir sigara ikram et ve yanına otur. Soru sormadan sadece izle. (Benim takdiğim )
Aleyküm selam Fatih ,sizinde kandiliniz mübarek olsun avın için ayrıca seni tebrik ederim,sağlıcakla kal
Sizin kandiliniz mübarek olsun. Avınız az ama güzel gözüküyor, zaten amaç çok balık değil, doğa,manzara,deniz bunlardan zevk almak.