Pazar günü sabaha karşı çıktık yola Serdar yoldaşımızla (2011 de beraber çıktığımız ve daha yeni yeni oltaları dolu çektiğimiz yol) Saat 5 de sinir bozucu alarmın sesi ile kalkıp şimşeklerin ışıltısı ile Gemlik yolunu tuttuk içimizde denize açılamama endişesi de olmasına karşın umutla gaza bastık esneye esneye :rain: Saat 6 civarında Balıkçı Şaban abimizin 45 dk lık uzun olta dersi ve beğenmediği takımlarımızın kurşun ve iğnelerini değiştirmesi akabinde :thumb: 7 gibi suyun üstüne çıktık, ama ne çıkış birer balıkçı yamağı olduk, kısa sürede olsa beynimizin bir köşesinde Şaban abiyle biraz takılsak alternatif bir mesleğimiz olacak düşüncesinde :laughing: liman içinden iyice çıktıktan sonra uzun oltaları suyla buluşturduk, Sonra da par par par, borusan'a doğru turaaaa Daha 15 dk geçmedi, denizin üstünde; sakin bir kafa ve soğukda olsa temiz hava beni çarpmış olacak ki idk oltaya asılan kalkan'ı benim yerime dümeni kullanan balıkçı üstadımız farketti... Tüm forumlarda bol bol lüfer, sarıkanat raporlarına bizde bir tane ekleyelim dedik, bizim uzun'a Kalkan takıldı reeling İlk büyük balığım olması sebebi ile heyecan ve sevinç ile tekneye aldık. 4 saat daha aramamıza rağmen elimizde bu balık ve yeni umutlar ile geri döndük
Tebrikler.. Ucu ucuna da olsa %5 kesinti ile limitlere dahil olmuş Daha irilerine rastgelirsiniz inşallah.. Güney marmaradan güzel raporlar geliyor son günlerde..
Tebrikler Serhan kardeşim, bana şimdiye kalkan kadar nasip olmadı, senden daha irilerinin geleceğini bekliyorum, afiyet olsun, selamlar, sevgiler.
Bugüne kadar forumlarda hep okuyucu olarak yer aldım O yüzdendir konu açma ve cevap konusunda biraz daha kendimi geliştimem gerekiyor sanırım, Orhan ağabey senin aracılğınla herkese teşekkür ediyorum, İnşallah daha bol avlar ile daha çok konu açar tecrübe kazanırız, Herkese rastgele Selamlar, saygılar mrsparkle
Serhan Bey, ogün sizi görmek nasip oldu şaban abi elinde herkeze balığı gösteriyordu daha iyileri oltanıza gelsin rastgelsin
Tebrik ederim Serhan bu sene Bursa meralarımız çok bereketli geçmekte ve çok çeşit vermekte bu zamanda Kalkan raporu görmek hepsindende değerli....!
Teşekkür ederim , Sanırım Şaban abinin arkadaşının sandalındaydınız, ben ilk büyük balığımı yakaladım için şaşkındım biraz kendisi hava attı bizim yerimize Daha güzelleri size de denk gelsin
Teşekkürler, inşallah kısa zaman içinde istanbuldaki arkadaşlar gibi lüfer raporları ile görüşürüz tekrar
Sevgili Serhan bundan sonra senin avlarının tiryakisi olacağız, bizler artık yaşlandık...sıra gençlerde, hepinize rast gelsin, hoşça kalın.
Orda herkez arkadaştır Evet bizde şaban abiye paraylamı aldın diye seslenmiştik Şaban Abide o bölgelerin ustalarındandır Balığıda nerelerde aldığınızı az çok tahmin ediyorum kasım 15-20 den sonra o bölgelerde kalkan çokca görünmekte kasım ayındada ziyaret etmeni isterim ancak kalkan takımlarınla Rastgelsin