Merhabalar bugün 14.00 da gittiğim t iskelede tutuğum levrek kulladığı yem : canlı izmarit kullandığım takım : gezerli 6 numaralı iğne 35cm beden not : telefondan çektiğim için görüntüler biraz bozuk olabilir.
Tebrikler...Nusratiye mahallesinde bir bakkalda ekmek alırken elinde beyaz bir poşet ve içinde levrekle gördüğümüz şahıs sen miydin yoksa eğer öyleyse Mersin yaklaşık 1 milyon nüfusuna rağmen küçükmüş
Tebrikler...Güzel bir levrek yakalamışsınız.Daha irileri oltanızı boş bırakmasın. Levreği temizlerken havyar çıktımı acaba.Eğer çıktıysa ki büyük ihtimalle çıkmıştır biraz daha dikkatli olalım.Geleceğimizde balıksız kalmayalım...Lütfen beni yanlış anlamayın.Sadece ufak bir hatırlatma..
Tebrikler kardeş. Ben bi yakalasam şu levreği 35 cm altını direk salacağım. Büyüğünün karnı şiş duruyorsa onuda salacağım and olsun. T iskeleyeide çok denedim. Müftü deresinin ağzından iskeleye kadar gezdim birinde atçek yaparak. Bu günde babil deresinin ağzından marinanın ucuna kadar. Ama bikaç ispendek saldırısından başka bişey yok.