İlk raporum sevgili ercan abime ithafen(balıkkurdu)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tufan27 tarafından paylaşıldı.

1. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    yer : cankurtaran
    takım :küp mantarlı lüfer takımı
    köstek:yarım kulaç 0.30 fc misina
    kurşun:140gr
    yem :izmarit kalanları yemeklik oldu:)
    tutulan balıklar lüfer sarıkanat ve izmaritler

07.11.2009 cumartesi günü paydos ettikten sonra badim ismetle birlikte cankurtaranın yolunu tuttuk gitmeden önce ercan abiyide davet ettik ama
    hafiften rahatsız olduğu için bize katılamıyacağını kendini pazar günkü tekne
    organizasyonunu için dinlendirmesi gerektiğini söyliyince bizde geçmiş olsun dileklerimizi sunup yolumuza devam ettik ve sonunda cankurtaran kayalıklarına
    karargahımızı kurduk badim ismetle saatin daha erken olduğunu düşünerek biraz
    kurt tedarik ederek bismillah diyerek mırmır denemelerimize başladık zamanın geçip gitmesine rağmen vuruş alamıyca kankam ismete seslenip tertip biraz izmarit tutalım dedim malum biraz avcımızı beslemek istiyoduk:) ufak ufak takımlarımızı değiştirmeye başladık ve avcımızla yüzleşmek için hazırlıklarımızı son sürat tamamladık ufak ufak izmaritlerimiz de gelmeye başladı ve taze yem sorunuda çözerek takımımıza bağlayarak bi sefer daha bismillah çekip suya gönderdik bi taraftan izmarit yakalamaya çalışırken yatırdığım oltada tıkırtılar duyulmaya başlamıştı bir elimde olta diğer elimlede tasma atmayla uğraşıyorum ve oltadaydı yetişmiştim oltamızı ziyaret eden yakışıklı bi sarı kanattı tabi yüzler
    yüzler gülümsemeye sinirler gevşemeye stresler boşalmaya başlamıştı(malum 7_8 saat bekliyince)kısa bi ara vuruşsuz geçmesine rağmen yavaş yavaş asılan suratları güldüren o vuruşu aldık hemde nasıl daha kurşun dibe inmeden atmamla birlikte balığın üstüne binmesi bir oldu ve avcımızla mücadelemiz başladı kankam balığı alıcağımız yerde yerini almıştı bile balığın kıyıya tahminen 30 metre civarlarındayken yüzeye çıkıp göstermesiyle içimden bi eyvah çektim
    şimdi balığı kaçırcam ve gene avcı o olcak dedim ve ardından peş peşe kafalar gelmeye başladı asıl macera bundan sonra başlıyor ve balığı tam aldım diyorum sudan çıkarırken kankamın yerini almasına rağmen cenesinin yırtılması sonucu kayaların arasına düşürüyorum tam balığı kaybettiğimizi düşünürken kankam ismet kayaların arasından uzanıp avcımızı almıştı artık roller değişmiş avcı olan av av olan avcı olmuştu yüzler gene smile pozisyonu almıştı ardındaki denemelerimizde sonuç alamıyınca karargahımızı toparlayıp evimizin yolunu tuttuk daha ilk raporum olmasından ötürü ufak tefek hatalarımı görmezden gelmenizi diliyerek burada abilerime ustalarıma kardeşlerime rastgele diyorum

balığı kayaların arasında yakalayan cengaver ismet

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 9 Kasım 2009
  2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    sevgili kardeşim :)

öncelikle güzel avın için tebrik ederim. amatör balıkcılığa başlayalı kısa bir süre olmasına ragmen, merakın ve yeteneğin ile kat ettiğin yolu taktirle karşıladığımı bilmeni isterim.

ayrıca, güzel avını bana ithaf etmen beni sevindirmiş ve gururlandırmıştır :)

daha nice güzel avlara imza atman temennisiyle...

sevgiyle kal kardeşim :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Tufan tebrik ederim.

Tebrik ederim; mütevazi-kanaatkar gönlünü, vefanı. Tebrik ederim; saygılı başını. Tebrik ederim; ince aklını. Tebrik ederim tatlı dilini, gülen gözünü.

İlk raporun hayırlı olsun, devamında da en güzellerine rastgele inşallah. Badi İsmet’e de selamlar.

Sevgilerimle.;)

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler..çok güzel balıklar..:)

5. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    teşekkür edereim

sevgili ercan abi öncelikle bana amötör balıkçılık ruhunu kazandırdığın için ben teşekkür ederim senden ve sitemizden edindiğim bilgiler olmasa belkide bilinçsizce avlan biri olucaktım her tuttuğunu kovasına atan tuttuğu yavru balıkları geri salmayan ne biliyim buna benzer bir çok şey olabilirdi inan abicim o yavru balıkları suya geri salmak tutmaktan daha çok keyif veriyor bunun için sana birkez daha teşekkür ediyorum abicim ve övgülerine ve takdirine layık olduysam ne mutlu bana diyorum sevgiyle kal ercan abi

6. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65

sevgili abicim tebrikleriniz takdirleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
    daha iyileri daha güzellerini sizlere nasip olmasını diliyorum selamınız başım üstüne aleykumselam abi

7. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    teşekkürler koral abi

8. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Tebrikler Tufan, avını Ercan kardeşime ithaf etmende Nuri abinin payı varmı.

9. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Tufan, tebrikler, ilk raporun hayırlı olsun, avların daim olsun, tatlı olsun, tadında olsun, raporların eksik olmasın.

10. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    teşekkürler ismail abi ercan abiyi iki senedir tanırım beraber çalışıyoruz diyebilirim balık tutma işinede daha geçen sene başladım yani daha çok yeniyim bu kısa zamanda ercan abiden çok şey öğrendiğim için ilk tuttuğum lüferi o na ithaf etmek istedim nuri abiylede bu mesaj sayesinde tanıştım iyi dilekleri için burdan yine teşekkür ediyorum

11. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    murat abi iyi dileklerinizi eksik etmediğiniz için teşekkür ederim

12. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Tufan bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele

13. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler çok güzel lüferler herda .m iğnen keskin misinan sağlam olsun

14. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    İşte sevgili Ercan,bir ustanın en büyük ödülüdür bu.
    Vefalı,kadir kıymet bilen öğrenenler ise her zaman olmasa bile,arada bulunabilmektedirler.Bu bakımdan önce seni,sonrasında ise bu kardeşlerimizi tebrik ediyor,onlara nice avlar diliyorum.

15. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Tufan, pazar günü cep telefonundan zaten birebir görmüştüm bu güzel avını... ama avdan çok, yeni tanışmamıza rağmen, efendi, güleryüzlü, samimi tavrını takdir ettim, Ercan Abinle artık sık sık av yapıyoruz birlikte, peşinden ayrılma, öğreneceğin daha çok şey vardır ondan kesinlikle, usta balıkçıdır, oturaklı adamdır biliyorsun :)

güzel avlarının devamını diler, o taraflara yolum düşerse birlikte av yapmayı temenni ederim... ama bu sefer biralar benden ;) görüşürüz...

16. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    tufan tebrikler. bizde başka bir ekip o gece mırmır ve karagöz avı yapıyorduk sarayburnu tarafında. daha güzel avların nsaip olması dileğiyle. selametle...

17. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler. iyi av çıkarmışsınız.

18. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Sevgili Tufan ne mutlu ki iyi bir ustaya sahipsin, sana bu işi canı gönülden ve karşılıksız öğretir ve gösterir.Avın da başlangıç için hiç de kötü değil tebrik eder devamını ve daha iri balıkları temenni ederim.

19. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Henüz iyi denecek olmadı...
    Tebrikler güzel bir av olmuş...

20. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    teşekkürler eşref abi

teşekkürler alikemal abi

çok teşekkür ederim vedat abi siz ustalarımdan yorum almak inanın beni gururlandırıyor

çok teşekkür ederim kaan abi bende sizinle tanışmamızdan dolayı memnuniyetimi birkez daha dile getirmek istiyorum siz ustalarımla beraber avlanmakta benim için onur verici olur tekrar teşekkür ederim

teşekkür ederim kemal abi oralar ara sıra mırmır karagöz yapmasına rağmen cumartesi biz rastlayamadık sizin avınız nasıl geçti

teşekkürler

çok teşekkür ederim abim ercan abinin iyi bir usta olduğu gerçek bende yanında öğrendiklerimle iyi bir öğrenci olmaya çalışıyorum

teşekkür ederim