Herkese hayırlı sabahlar.. Tarih: 07/11/2010 Yer: İzmir Saat: 05:00 - 07:30 Sahte Yem :River 2 See Rover 98 Balıkların 2'side WTD aksiyonu ile sabah suyunda alınmıştır. Gece uyku tutmaması ile birlikte saat 5 gibi avlakta aldım soluğu..Gün ağarana kadar Floating sahtelerimle yaptığım denemelerde tek tük vuruşlar alsam da randıman alamadım.Hava çok durgun ve hafif serindi.En sevdiğim havalardan biri.Gün ağarıncaya kadar iş yapamıyacağımı tahmin ediyordum ancak bugün levrek tutacağım içime doğmuştu.Gün ağarmaya başladığında su üstü sahtemle WTD denemelerime başladım.Hiç hareket yoktu yaprak kıpırdamayan bir hava.1,2,3 derken takipler başladı.Denemelerim sonucunda ilki 33 Cm 520 Gr. yüzbaşımı kıyıya aldım.Ben hayatımda bu kadar zevk veren başka bir balık avı yapmadım.Levrek yakalamak ayrı bir zevk ama su üstü sahteyle paşanın yemi takibi ve arkasından saltoyla birlikte yemi kapması.. Tarifi imkansız duygular.Mutlaka ve mutlaka tadılması gereken bir stil.İlk yüzbaşımı kıyıya aldım ancak arkadaş çok acıkmış olacak ki bir önceki avımda olduğu gibi yemi yarısına kadar yuttum.İbrahim abi lafım sana kargaburunumla olayı çabucak halledip avıma devam ettim .Aradan 10 dk geçmişti ki 2. yakışıklımıda aldım.32 Cm 410 Gr ağırlığında.Herkese bol bereketli avlar diliyorum.Ayrıca yazılarını zevkle okuyup bu bilgilerimi borçlu olduğum ,Koxford rumuzlu Aykut arkadaşımıza ve Modena rumuzlu Turgay abime(Wtd aksiyonunu çekmiş olduğunuz videoya borçluyum) kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.Herkese Rastgelsin.. İşte Fotoğraflar.
Arda tebrikler. güzel iki levrek. raporun da çok güzel olmuş. Sitedeki abilerin verdiği emeklerin böyle geri dönüşü olması harika bir şey
gözlerim hep at çek avların da bu aralar sessizlik var nerde at çekcilerin raporları derken sabah sabah keyfimi yerine getirdiniz 2 tane güzel yüzbaşı almışsınız tebrikler evet su üstü sahte ye wtd aksiyonu verdirerek levreği yakalaması,avcıya büyük haz verdiriyor müthiş bir zevk almıştım river98 ile wtd aksiyonu verdirerek ilk levreğimi yakaladığım da bu zevk anlatılmaz yaşanılması gerek,bunu yaşıyan iflah olmaz levrek peşine düşer saygılarımla
Yasadigin heyecani satirlar cok iyi anlatabiliyor bence.Levregi hic denemedim su ustu ile ama turnayla cok hasir nesir oldum su ustu sahtelerle.O heyecani cok iyi anlayabiliyorum.Ama levregide denemek lazim tabiiki. Tebrikler,tesekkurler ve rastgele...
Forumlar kadar faydalı bir kaynak zor bulunur.Bilgilerini bizlerle paylaşan herkese kucak dolusu teşekkürlerimi iletiyorum.Ayrıca sana da değerli yorumundan ötürü teşekkür ederim. Aynen öyle ben de forumda kaç zamandır at-çek raporu okuyamıyorum.Bu sabaha kısmetmiş raporumu yayınlamak.Teşekkürler rastgelsin.Su üstü sahte konusunun üzerine bence herkes biraz düşmeli. Teşekkürler Teşekkür ederim.Rastgelsin. Mekan izmir =) Saolasın kardeşim allah sana daha irilerini nasip etsin. Raporumla yaşadığım heyecanı sizlerede yaşatabildiysem ne mutlu bana.Levreği kesinlikle denemelisin.Bambaşka.. Rastlegsin. Çok teşekkürler daha büyükleri hepimize rastgelir inşallah.İspendekleri değil levrekleri avlarsak herkesin burada boy boy paşa raporlarını göreceğiz inşallah.Rastgelsin..
arda tebrikler...afiyet olsun...balıklar güzel...su üstü sahte ile av keyfini yaşaman çok daha güzel...gerçekten av esnasında balığın saldırı anı agresif davranışı bu tür avı çok daha zevkli ve heyecanlı hale getiriyor.... videonun işe yaramasına çok sevindim...bu da bize çok daha fazla mutluluk veriyor...tadında ve bol trofeli avlar diliyorum kardeşim...
Tebrikler sevgili Arda. River2 Sea Rover 98 ve 128 en iyi WTD aksiyonu yapabilen su üstü kandırıcılarıdır. Bu sahteyi ilk defa Rahmetli Esen abinin Ankaradaki dükkanında bir köşede kalmış,tozlanmış halinden kurtarıp,deneyip banada yollayan,sonrasında forumlarda lanse etmemi sağlıyan Ankaradan Mustafa Ünaalan kardeşimide anmak istedim. Devamını dilerim. Sevgiyle kal
Sevgili Arda tebrik ederim.En yakın zamanda rastlaşmak dileğiyle.Karşılaştığımızda birkaç farklı su üstü kandırıcısı önereceğim sana.Onlara da bayılacaksın. Selamlar,İbrahim
Çok teşekkür ederim herkes bu şekilde bilinçli ve paylaşımcı olabilse keşke..Su üstü gerçekten muhteşem bir stil.Yorum için teşekkürler.Bol trofeli avlar dileğiyle.Rastgelsin..
Yazılarınızı büyük bir merak ve ilgi ile okumaktayım.Her gün sizden yeni şeyler öğrenmekteyiz.Bu derece bilgilendirici ve öğretici yazılarınız için burdan teşekkürlerimi iletmek isterim.Su üstü sahteleriyle daha 2 aydır tanışıklığım var ve WTD aksiyonu çalışmalarımda güzeller sağolsun beni yanlız bırakmamakta.Esen abimize Allah'tan rahmet diliyorum.Yorumunuz için çok teşekkürler.