Hepinize merhaba arkadaşlar ... Bu forumda ilk defa konu açıyorum umarım bundan sonra sık sık konular acarız hep beraber. cumartesi 15:30 da ekip ve yemler hazırdı orhan başkanın duasını da aldıktan sonra inan,yusuf,vural ve ben düştük avlak yoluna vural sayesinde yolun nasıl bittiğini anlamadık Avlağa vardığımızda deniz bu aralar hep olduğu gibi sessiz sedasız çekilmiş yatıyordu ( bi karışırsa bi dalğalanırsa yüzümüz daha iyi güleceğe benziyo ) kum dikenleri saplandı takımlar yemlendi kamışlar dikildi ve suyla buluşturuldu .ilk kopan yusuf oldu güzel bir minekopppp vural desen çaktırmadan mırmırlıyor Sonra ben bir çupra sonra bir tane daha sonra birtane daha inanda aynı kelam da lakin kopamıyoruz sonra bi ara durdu balık mangaldı yemeğiydi falan bi ara gözüm monoflamend sarılı makinenin kamışına gitti resmen iki büklümdü kısa bir kovalamaca ve koppppmuştum Saat 4:30 kadar durmadı balık lakin bizi yağmur durdurdu arabada sabahladık tan sonra atçek merasimi başladı inan sahteye yapıştırdı gene ama bindiremedi sonra düşünmeye başladık neydi acep diye ben sabaha kadar 3 defa koppptum limitleri aşmadan avımızı bitirdik daha iyileri sizlere denk gelsin .. herkese rast gelsin
Cem hoşgeldin tebrik ederim. Aman aman sen yine limit konusunda dikkat et anında infaz ederler. Avlarının devamı dilerim
Doğrudur hocam limit altına ( kaç kez çinekop raporlarına rastladım raporu açan kişiler balık çok hasar aldı demiyordu da )üstü kadar sıkıntı yaşatılmıyor sanki. Limitleri alınca daha bir çabuk parlamıyor sanki.
Fotoda görünen makina ve kamış benim İbrahim abi ama doğru tespit Cem'de de var bir tane Penn Surfblaster Bu arada tebrikler Cem bey ne güzel balıklar onlar
Gördüğüm kadarıyla Minakop,mırmır ve çupra var ilk rapor için ortaya karışık güzel bir av olmuş tebrik ederim,devamıda rast gelsin inşaallah
Aramıza hoş geldin üstadım güzel anlatım güzel ortam güzel av herşey çok güzel.sizden acizane ricam online olduğunuz ölçüde diğer üyelerimizin açtığı konulara da fırsat buldukça eşlik etmeniz.Avlarının devamını dilerim.
Cem kardeşim bu sene genel olarak istanbulda pek beklenen balık yok ben 6 adet lüfer 50-60 parça çinakop yakaladım sezon başından beri bunada şükür diyoruz , bakalım Aralık ayında inşallah çok daha güzel ve bereketli avlar yapacağız daha iyileride rast gelsin inşaallah sağlıcakla kal
İnanım, yeni Penn ürünlerini gördün mü bilmem, bir göz at istersen... http://www.penn-fishing.co.uk/catalogue/reels,767/spinning-reels,768/conflict,8339.html http://www.penn-fishing.co.uk/catalogue/reels,767/spinning-reels,768/pursuit-ii,8340.html Gerçi sen surf avcısısın, bunlar gelmez sana ama güzel aletler değil mi? Orhan ustada bunların daha fazla detayı vardır tahmin ederim.. selamlar... Bu da Penn 2014 kataloğu: http://www.westernbass.com/shared/brochures/2014_penn/page1/index.html
merhaba cem seni ve ekibi tebrik ediyorum. tuttuğunuz balıklardan haberim vardı fakat resimleri merak ediyordum. teşekkürler paylaşım için.
Bizim burda lüfer bu sene iyi av verdi kerem ama sizin oraların lüferi bizim burdakinlerden güzel olur aralık ayında raporlarını bekliyoruz kardeş şimdiden rastgele..