İlk sahte yemim

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında Escadril tarafından paylaşıldı.

1. Escadril

Escadril cem

En İyi Avı:
    Akya 3.270 gr
    Herkes sahte yapmaya çalışmakta ben de dedim yapabilirim sanırım diye heves ettikten sonra Maket için aldıgım balsa agacına kıyarak başladım işe kefal yavrusu niyetiyle cıktım ama boyayıp yapınca değişik bir tür oldu neye benzettiğimi ben bile çözmüş deilim ama haftaya diğer maket ile deniyecegim.

Boyamasını sormayın gitsin.:) ilk sprey boya ile yeşil renge boyadım beyenmedim hafiften zımpara gectim.Elimde altın yaldız vardı bide onunla boyadım baktım cok mat oldu kuyruk kısmına siyah bencikler yaptım ve son olarak üzerine hafiften fosfor yeşili sürdüm. Ama hangi balığa benzettiğimi hale çözmüş deilim..
    Kefal yavrusu olarak cıktım:):) Çok can yakıcak yada attığımda dipte takılacak.
    10 gr kursun koydum göbege ve ses cıkartması için karın kısmında boşluk yapıp 3 bilye koydum.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Tebrikler .

3. Escadril

Escadril cem

En İyi Avı:
    Akya 3.270 gr
    rengi

Hatırladım sanırım cesmede gecen sene yazın gece saat 3 civarında fırdöndüsüz beden hazırlayıp olatayı atmıştım suya ( kolay bir yönteme kaçmıştım ) oltayı attıktan o dk sonra bişey vurdu ve yemi yemişti çekerken küvvetli asılıyordu.sudan bir cıktı gece oltayı göremedim ucunda balık yok meyersem yılan balıgı yakalamısım yavru onun rengide aynı böyleydi.bu da demek oluyor ki ben bu maket ile balığa cıkarsam balık alamam :) :)

4. ozi1994

ozi1994 Oğuzhan Duran

Aslında kaya balığını andırıyor.Sarı-kırmızı sahteye atlayan balık bence buna da atlar denemeye değer :)

5. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    şu an telefonda oldugum için resmi öremıyorum ama anlatıanlara göre bu rapala gece iş yapabilir.canlı renkler her zaman çekicıdır :) ama tatlı suda daha rabet görebilir..

6. şileli

şileli Haluk

Favori Kamış:
    yobamax surf
    Favori Makine:
    okuma zeon
    güzel görünüyor olur belki üstüne biraz vernik sürersen hem parlar hem daha iyi gider diye düşünüyorum ,netice ne olur haberini bekleriz rastgele...

7. Escadril

Escadril cem

En İyi Avı:
    Akya 3.270 gr
    Yorumlarınız için teşekkür ederim nasip işallah belkii böle araya araya bulucam elbet bir balık :) aralık 11'de suya inicek o zamana kadar ne yapabilrsem hepisini deniyecem:)

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

elinize sağlık olsun

9. onur72

onur72 Onur

Favori Kamış:
    ALBASTAR 1942 İSTANBUL KAMIŞ 420CM
    Favori Makine:
    avenger av 65a
    tebrikler elinize sağlık güzel görünüyor :)

10. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    En zor kısımları çok başarılı olmuş. :)
    Boyama işini daha detaylı ve cezbedici yapılabilir diye düşünüyorum... :)