Merhaba arkadaşlar. Bu işle yeni uğraşmaya başladım. İçkim yok, sigaram yok (övünerek söyleyeyim 2 sene oldu bırakalı), kumarım yok, bari hobiye vereyim kendimi dedim ve balıkçılıkla ilgilenmeye başladım. Baktım tutmayı beceremiyorum, bari yapayım diye düşündüm ve bu işe başladım. Ağaç olarak dut, söğüt, çam, boya fırçası sapı, artık o an ne bulursam kullanıyorum.tek parça halinde testere ile ortadan yarıya kadar keserek içine kurşun ve teli yerleştiriyorum. Boyamak için oje kullanıyorum, bazılarını da hologramlı folyo ile kaplıyorum. Son kat olarak 2 kat yat verniği kullanıyorum. Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.
Ellerine sağlık çok güzeller.. ilk sıradakine bayıldım.. yalnız o altın sarısı rengi ojeylemi evrdiniz yoksa yaldız boyamı kullandınız veya hologramlı bantmı..?
el emeğine göz nuruna bizim söyleyecek bir şeyimiz olmaz ...dileğimiz bu el emekleri ile güzel balıklar yakalamanız
Teşekkür ediyorum.Bundan önce bir kaç tane karalama şeklinde yapmıştım. Yeni yeni bişeylere benzetmeye başladığımı düşündüğüm için ilk sahtelerim yazdım. Bu arada yazmayı unutmuşum, boyları 5-5.5 cm civarlarında.
Bence balık tutma işini bir kez daha düşün abi. Bu sahtelerle avlanmak daha da haz verecektir. İlk sahteyi hiç beğenmedim Fenerbahçeli olmuş
hepsi el emeği göz nuru. 3. sahteyi çok beğendim. başarılarınızın devamını burada görmek isteriz. sağlıcakla kalın.
Çok zevki bir uğraşın içine girdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Başlangıç olarak kullandığın malzemelerle gayet güzel işler çıkarmışsın. Zaman ilerleyip elin alıştıkça işçilik daha da güzelleşecektir eminim. Şimdiden evin bir köşesini sahiplenmeni önerim. Çünkü göreceksin ki, zamanla kullandığın malzemeler yetmeyecek ve sen daha iyilerini yapabilmek için yavaş yavaş malzemelerini çoğaltmaya başlamışsın. Sana yapacağın çalışmalarda başarılar diliyorum ve devamını merakla bekliyorum. Kolay gelsin.
Hepsi cok guzeller.Ellerine saglik.Eminim yaptikca elin daha da alisacak ve cok da guzel sonuclara varacaksin. Rastgele...