Genel olarak dip oltasıyla ve yemli avlanırım (Vazgeçeceğimi de düşünmüyorum ) Dolayısıyla sahte ile deneyimim toplasan 8-9 atışı geçmemiştir (silikon ).Bugün ilk defa paraya kıyıp, bir rapala alarak hiç bilmediğim spin avcılığına adım atmış oldum =) Görerek ve beğenerek River2sea Rover 98 HA-16R model bir rapala aldım (Hiç bilmeyen adam güzelliğe bakar değil mi =) ) Daha sonrasında netten yaptığım araştırmalarda bu rapalanın WTD aksiyonu ile güzel işler çıkardığını okudum.Bu iş için Cormoran Bullfighter X 2.70 ve yaklaşık 20 senelik orjinal Japon Shimano motorla (Modelini şimdi hatırlamıyorum ama halen taş gibi makina.Arabanın arkasında, bakıp yazarım ) denemelere başlayacağım. Siz, bu işin üstadlarından da yorum almak istedim açıkçası.Bu rapalayı hangi suda kullanmalıyım?Tecrübe sahibi üyelerden yorumları bekliyorum.Kadir abi özellikle senden =) Şimdiden teşekkürler.
River2sea Rover 98 in iki farklı renk modeli bende var, bunlar su üstüdür. uygun WDT aksiyonunu verirsen gerçek bir yüzen canlı gibi görünmekte, henüz bende su üstünde tutmadım ama sabah gün doğarken kullanımını tercih ediyorlar. Hayırlı olsun ve güzel avlar dilerim.
Yeni sahteniz hayırlı olsun,keşke onu alırken yanında birde yarı fiyatına satılan,görüntüsü birebir aynı olan Tower 98 HA 16 yı alsaydınız, http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8874-TOWER-98-TAKE-BUBBLE-PENCIL-HA-16R.html En azından karşılaştırma yapar aynı ürün olup olmadığınıda söylerdiniz.
Haklısınız aynısı =) Fakat herşey birdenbire geliştiği için direk bunu aldım.Bundan sonrasında; eğer sahte ile balık yakalarsam , seçimlerime dikkat edeceğim.Teşekkür ederim.
onun yarı fiyatı olmasının sebebi bence aynı performansı göstermemesi bence aynısı olsaydı aynı fiyata olurdu.Tower 98 bence iyi değil kullanmasamda rover kadar olamayacağını tahmin ediyorum.
Tesadüf olarak iki video izledim (bu sahteyi aldıktan sonra tabi) ve iki videoda da bu sahteyi kullanıyorlardı.Sonuç olarakta iki adet trofe levrek Şimdi sıra levrek mekanı bulmaya geldi