ilk sahtem (resimler eklendi) Selam arkadaşlar. Tarsus / Mersin den katılıyorum. Uzun zamandır forumu misafir olarak takip ediyordum. Forumdaki Ustalarimdan çok güzel bilgiler öğrendim. Genelde tatlısu (göl-irmak) da avlanıyorum yem olarak solucan ve ekmek içi kullanıyorum. Abilerimizin yaptığı sahte ler e hayran kaldım bende yapmak istedim ve yaptım tabiki abilerimizin ki kadar güzel olmadı ama ilk sahtem olduğu için benimki herkesinden güzel görünüyor gözüme Kullandığim malzemeler : 30 cm tahta cetvel Oje(turuncu, mor, pembe, gri, şarlatıcı ve simli oje) Ağaç tutkali Zımpara Bıçak Matkap (cd room motoru ucuna takılmış tığ ) Küçük yuvarlar kurşun Tatlı su Levrek için yaptım fakat daha denemedim. Küçük sahte 45 mm büyük sahte 68 mm uzunluğunda en 6 mm -bu sahteler tatlı su levrek için iş yapar mi ? -önerileriniz? - üçlü iğneyi sahteye nasıl bağlıyoruz? Abilerim özür dilerim resim sorunları için.
abilerim özür diledim bilgisayarım olmadığı için cep telefonundan resimleri yüklemekte sorun çıkmıştı duzelttim. Hava şartları iyi olursa bugün akşam sahtelerimi deneyeceğim. Sahtelerin Kısmeti çıkarsa fotoğrafları paylaşırim
Adem herhalde aradığın bu..Tabii marka ve fiat senin tercihin bu adres sadece örnektir...Umarım sahtelerinden beklediğinin üzerinde performans alırsın... http://hazirolta.com/okuma-beyaz-split-ring-paslanmaz-halka-urun872.html
ilk sahteler için gayet güzel sonuçlar almışsın bence. ileride çok daha güzellerini yapabileceğinden eminim. levrekte iş yaparmı bilmem çünkü daha levrek tutmuşluğum yok fakat bunu ençok sudaki aksiyonu belirler diye düşünüyorum.
Matkap (cd room motoru ucuna takılmış tığ ) adem kardeş sahtelerin çok güzel olmuş eline sağlık ama şu matkap kısmını nasıl yaptın ya merak ettim bende yapmak istedim şimdi...