tahminlerimce 10 yaslari civarindayim hatrladigim kadariyla ama dun gibi hatirliyorum trakya bolgesinde bir avlaktayiz avlanma seklimiz samandirali takim yem olarak ekmek ve kuspe tozuyla yapilmis hamur sabahin erken saatlerin avlaga gelmistik her taraf balikci olmasina ragmen balik cikaran yoktu israiller suyun ustunde geziniyordu gozle gorulur sekilde tabi cocukluk ben onlari yakaliyordum babam hamuru biraz daha buyuk takmis samandranin derinligini yukseltmis sazan bekliyordu ogle vakti olmustu tam o siralarda babamin oltasina balik takilmisti balik su ustune cikmisti kuyruk akafa atislari ve takima elveda ozmanlar oyle pek bilgimiz yoktu yok misina her sezon deisirmis falan he birde en onemlisi su makaranin kic tarafindaki yuvarlak sey avans ayariymista haberimiz yokmus ozamanlar neyse 1.inci balik kacti takim tekrar yapildi atis ve bekleyis gene ayni sekil kuzu gibi bisey su utsu yapip kafa kuyruk takima veda.. bu olay bi kac kez tekrarlandi bu arada cevrede halen balik tutan yok takimlar tekrar suda artik babamda care dusunuyo balik vurdugunda direkt disari cikartmak nasil olcak bu yonteme gecti baliklar ufaldi anca 1kiloya yakin 1-2 almisti belli bi sure gectikten sonra evin yolunu tuttuk. Tabi sen o baliklarin etkisinde kal haftaya yine ayni yere gidicektik. hazirligi gorseniz yeni kamislar, makinalar,misina igne,kepce,bot hehe gittik haftaya ne olsa begenirsiniz oltaya tik deyen yok...