Buraya koysam mı koymasam mı diye çok düşündüm çünkü bana göre pek iyi birer av değiller..Daha önce çok sinarit tuttum aslında ama onlar başkalarının teknelerinde tutulduğundan saymıyorum, bu sene başında kendi teknemi aldım, hatırlayanlar da vardır fotoğraflarını yayınlamıştım.Tekneyle sürekli iyi ve iri balık peşinde koşturduğumdan bugüne kadar fazla bir avım olmadı, çupra, mercan, karagöz, gopeze takılmıyorum, sadece sinarit, turna, akya, palamut gibi iri balıklara olta atıyorum.Aşağıdakiler farklı zamanlarda tutulmuşlardır. Yer:Karaburun Tarih:Temmuz2008 Derinlik:10-12mt Saat:8-12 arası Yöntem:Sahte balık(yozuri) ile dipten sırtı. Bu balıklar 1er kilo civarındadır, aslında ufak sinaritlerdir, amacım sinaritte 3 kilo üstü avlar.Bu aralar sinariti bıraktım, kuzuya çalışıyorum..
Tebrikler Kıvanç..Güzel bir sinarit..afiyet olsun. Yeni teknen ile zaman içerisinde dilediğin avları yapacağına eminim..
Çok güzel sinarit şu mavi beneklere bayılıyorum eline sağlık kıvanç rastgele kendi teknende balık tutmak ayrı bir zevk olsa gerek
Abi bu çalışmayla devam et sinarit ço kgüzel... Bu gidişte senden iyi trofeler gelecek bundan eminim....
Öncelikle yeni teknen yeniden hayırlı olsun diyeyim. Ondan sonra da avın için tebrik edeyim. Güzel sinarit, daha da bereketli avların olur, trofe kuzular tutarsın inşallah. Rast gelsin...
tebrikler guzel baliklar acilis icin tekne ve emeginiz karsiligini vermeye baslamis..ilerleyen zamanlarda daha iri sinolarida yakalayacaksinizdir ve belki kuzu,orkinos da.hersey zamanla edineceginiz sirti,mera ve derinlik tecrubeleriyle birlesince guzel trofelrin resimlerini bizler burda kiskanarak seyredecegiz...ak denizde sinoya biz normalde ekim -kasim da baslar ve gun agarmadan 1-2 saat once sirtiya cikariz aslinda iri sinagritin en iyi av verdigi saat gun agarmadan oncedir ve bu arada turna ve diger baliklarida tutma sansiniz olur...önemli olan bölgenizdeki baligin gecis ve avlandigi noktalari zamanla ögrenmeniz olacaktir...dahasina rastgele
tebrikler kıvanç çok güzel balık. teknen de tekrardan hayırlısı olsun. daha iyileride olur inşallah. ama sabredersen olacaktır da....
tebrikler güzel bir av olmuş bir dahakine dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
En lezzetli boyu diyorum başkada birşey demiyorum tek 3 kg yerine 3 bir kg tercih ederim emeğine sağlık