uzun zamandır spin kamış almaya niyetleniyordum bugüne kısmet oldu. zorda olsa SHAKESPEARE: Ugly Stik 1.98 5-15gr kamışı buldum. kullananların yorumunu avantajını dezavantajını öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler.... reeling
Bence gecmeli daha iyi, teleskopik kamislar tasimada kolaylik sagliyor ancak kullanimi zevkli gelmiyor bana... Hatta tek parca olsa daha super... Ucakla seyahat ederken lazim oldu ve 2.70 m 2 parca spin kamisi tasimakta zorluk cektim... Onun disinda hic dusunmedim... Keyifle, guzel gunlerde kullanmani dilerim...
Hayırlı olsun sınıfının en iyi kamışlarından birini almışsın ama 1.98 bi kamışta 4 parçaya ne gerek var 2 parça olsa sanki daha kullanışlı olurdu.
teşekkür ederim.2 parça olan farklı modeli vardı oda benim bütçeye pek uymuyodu bunun taşıması daha kolay gibi bakalım =)
Bir shakespeare kullanıcısı olarak bomba bir kamış,Gözün arkada kalmasın.Ayrıca spinde parçalı kamış biçilmiş kaftandır....Teleskobik kamışlarda iyidir ama sadece taşımada kolaylık sağlar...
Özellikle bot ile avlanacaksanız ugly stick en güzel tercih olmuş. Kısmetse bir gün benimde listemde olan bir kamış. Güzel avlarınızda kullanın...
Güzel tercih en kötü parçalı kamış en iyi teleskopik kamıştan iyidir kendi fikrim bol avlar nasib olsun
abi senle msjlaşmamızdan sonra direk arayışlarım hızlandı buldum bir tane bakalım daha avda kullanamadım teşekkür ederim...