İlk Tekne avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sando tarafından paylaşıldı.

1. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    Genel müdürümüz beni arayarak Salih bir misafirimiz var balık avlamak istiyor aklımada sen geldin ona eşlik edermisin demesi üzerine, tabiki yardımcı olabileceğimi söyledim. Misafirdeki malzemeleri sordum ben anlamam sen gel görüş demiştir:(
    Bir gün önceden misafir ile görüştüm kendisi yunan ama avusturyada kalıyor ve yaşıyormuş hemide ekonomi proföseri :eek:
    Kendisinde hiç bir malzeme yoktu, sorun değil bende fazlası ile var deyip ertesi günü sabah 07:00 ye anlaştık. Genel müdürümüzde bizim sahil su sporlarından bir tekne ayarlamıştır.
    Sabah 07:00 de kaptan arabası ile gelip bizi aldı, teknenin bulunduğu akarsuya gittik ve oradan hareket ettik.
    Yaklaşık 3 km gittikten sonra kaptan ve arkadaşı gece atmış oldukları ağı çektiler, ağlar çekildikten sonra balık avlayacağımız yere geçtik. Onlar ağların içindekiler boşaltmakla meşkulken biz oltaları çıkardık ve denizin dibine gönderdik. Hedef mercan ve barbun balıkları. Yem olarak sülünez vardı, daha sonra ağa takılıpta yara alan karides de kullanıldı. ;)
    Yaklaşık 20-25 civarında balık çekildikten sonra ağa takılan balıklardan kaptanımız bize ziyafet çekmiştir :D
    Bu arada ilk defa da yengeç yedim, tatlımsı bir eti var. :hungry:
    Misafirimiz ben ve kaptanla bir resim çekindikten sonra saat 15:00 gibi ava son verip çalıştığım otele doğru yol aldık.
    ağa takılan ve ilk defa canlı olarakta gördüğüm deniz atının da resmini çektim :laughing:
    Bu güzel gün için önce genel müdürüme sonra misafire ve emekleri bol olan kaptan ve arkadaşına teşekkür ederim. :thumb:
    Gece çalıştığımdan dolayı biraz uykusuzdum, avdan sonra yatar yatmaz uyudum :eek:
    akşam kalktığımda tüm eklem ve kaslarım ağrıyordu :mad: halen üstümde yorgunluk var. ama değdi bence :)

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Herşey güzel tebrikler ama 20 - 25 balık çekmişsiniz ya keşke onları da fotograflasaydın.

3. Yayıncı-Sazancı

Yayıncı-Sazancı Serkan

Favori Kamış:
    Kasnak Tercihim
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    17 kg yayın
    Bir tebrikte benden.Her şey tamam,Balık resimleri eksik...

Serkan-Salihli-A RH +

4. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Hava da şeker gibi maşallah. :)

Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri Antalya kıyı bölgesi ama ne yazık ki her güzel yere yaptığımız gibi mahvetmek için elimizden geleni yapmaktayız.

Güzel ve keyifli bir av olmuşa benziyor. Tebrik ederim.

5. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Güzel av tebrikler..

6. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    Favori Makine:

kovadayken çektiğim bu resim var, balıkları misafire verdiğimden detaylı çekim yapmadım. misafir varken balığı bizim eve götürmemiz bize yakışmazdı.

7. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkür ederim.

8. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    evet hava güzeldi ama biraz dağlardaki karın soğukluğuda geliyordu, özelikle teknenin gölge tarafındayken güneşin vurmadığı yerde soğu hissedebiliyorduk :( ben şahzen geleceğimizi iyi görmüyorum özelikle bilinçsiz avlananlardan dolayı. tiroller mahvediyor denizi. :mad:

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    ince bir davranış,

balık avıda güzel geçmiş, maksadınız yerini bulmuş, nice güzel avlarara, afiyet olsun.

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler abi, baktım balıklara, özlemişim tekneden avı. :) Hasret giderdim. :)

11. king_barracuda

king_barracuda

denizden yeni çıkmış ağların kokusu demiş şair. o bile acıktırır insanı ne güzel gelmiştir o tavadakiler.şifa niyetine.