Yıl 2009 yılı ailecek tatile gideceğiz ama ben tatilin hemen bitmesini istiyorum. Diyeceksiniz ki kim tatilin bitmesini ister , ancak benim sebebim farklıydı geçen sene tatil sonunda direk İstanbul'a gitmek yerine son 2 gün Cunda Adasında kalmıştık babamın arkaşının teknesiyle geziye çıkacaktık hem balık tutmak hem yüzmek için ancak ben o güne kadar suni yem diye bir şey hiç duymamışım ilk yere gidene kadar babamın arkadaşı arkadan balığa benzer bir şey attı ben herhalde önceden balık satın aldılar da onu atıyolar zannetmiştim ancak bu balık gerçek değilmiş benim sahtelerle tanışışım 2008 yılında oldu yani neyse o akşam o sahte ile babamın arkadaşını bile şaşırtacak bir zargana yakaladım yaklaşık 45-50 cm kadar her neyse gelelim asıl konuya saat gece 7.30 gibi Cunda adasına vardık tabi ben babamın kafasının etini yiyiyorum baba Engin abiyi ne ze zaman arıyacaksın hemen arayalım vb. babam da en sonunda dayanamadı aradı yarın sabah saat 6.00 da teknede olmak üzere sözleşip kapattı telefonu bizim yapmamız gereken tek şey sübye alıp orada büyük bir kahve var biliyorsunuzdur orada buluşacaktık aldık sübyeleri tabi benim sübye diye bir şey den haberim yok elliyorum baktım kalamara benzeyen bir şey biraz yüzümü buruşturup elime aldım sübyeyi her neyse tekneye bindik gidiyoruz sırtıları açtık tam boğaz gibi bir yerden geçerken 51 cm lik bir zargana vuru babamın oltasına ve babam çekti balığı neyse bana bir şey gelmemişti sonra yemli yapmak için olan yere gittik bende tık yoktu ancak babam bir vuruş aldı bir baktım iri bir mercan geliyor ben tabi biraz bozuldum çünkü babamın balıkla ilgisi yoktur ama ikinci güzel balığını alıyor bir yandanda bana takılıyordu Alp sende kaç balık var bende sen ilk önce o balığı çek te görelim dediğim anda babam balığı sudan çıkarırken düşürdü balığı tabiki ben kahkahalarla gülmeye başladım sonra baktık başka bir şey vurmuyor yeniden sırtı çekmeye başladık ben babamın arkadaşına ne alabiliriz şimdi dedim o burda levrek alırsınız dedi ve benim yok canım ben okudum levrek yakalamak çok zormuş dediğim anda bir ağırlık çekmeye başladım çekiyorum çekiyorum ama o sırada heyecandan bağırıyorum en sonunda balığı çıkarttım tekneye balığı tutmanın heycanıyla deniz levreği diye bağırmışım ben normalde ızgara sevmezmdim o güne kadar o levreğin ızagarası o kadar güzel gittiki :hungry: tabkide kendi tuttuğun balık olunca işte tuttuğum tek levrek Uploaded with ImageShack.ushook
Teşekkürler inşallah başka levrekler tutarım ama av raporları için en az 10 senem var bi üniversiteyi bitirsem askerliği yaptıktan sonra kendime 1 yıl izin vereceğim ve tamamen kendimi balığa adayacağım .Gece rüyamda gördüm bunu
Raporunda avın kadar güzel,tebrikler... Önünde katedeceğin daha çok yolun var,bilinçli,doğaya saygılı ve donanımlı bir amatör balıkçı olmanı temenni ederim.Rastgele...
Kaderini sev, belki seninki en iyisidir... nietzsche [FONT=arial, sans-serif][/FONT] Alp bir av günü içinde yapılması gereken herşeyi yapmışsınız neredeyse... Gel gör ki ummadığın bir anda ummadığın bir balık sadece senin oltana teşrif ediyor... Daha iyileri hep seninle birlikte olsun...
gercekten güzelmiş benim ilk levreğim bu kadar değildi vlalla ama bu 1 kilo kadar büyük değil sanki 650 gram gibi ?? doğrumuyum tebrikler ..
Sevgili Alp, Güzel levreğin ve bir o kadar güzel, içten av hikayen için seni kutlarım. Geleceğin gerçek amatörleri sizler olacaksınız. Seni cân-ı gönülden tebrik ederim, büyük genç adam. Herdaim keyifli avların olsun. Sevgi ve selamlarımla...