İlk yakaladığım balık

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında UniX tarafından paylaşıldı.

1. UniX

UniX Alperen

En İyi Avı:
    10 Kg Yayın
    Birgün babamın arkadaşları babam ve ben balığa gitmiştik babamlar balık tutarken ben onları seyrediyordum babam birara sıkıldı ve oltayı bana verdi.
    Bol sazan olan bir barajdı.
    Babamlar hamurla tutuyorlardı bende bir parça hamur alıyım dedim baktımki poşetin içinde bir sinek kalmış bende değişiklik olsun diye sinek taktım kancaya ve zor zoruna atabildim kamışı.
    Biraz bekledikten sonra oltada bir ağırlık hissettim kesin çöptür dedim çektimki 1 kg civarı bir aynalı sazan okadar gururlandımki o anki hislerimi size anlatamam 6 yaşındaydım daha :D En az 1 yıl o balıkla mahalledekilere hava atmıştım :D yok ben balık tuttum yok çok büyüktü anlatmadığım arkadaşım kalmamıştı.

Son düzenleme: 8 Ağustos 2009
  2. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Şimdi Captain Karnak'ı da devreye aldın ya daha büyükleri seni bekliyor. Farklı yemleri denemek iyidir, farklılık başarıyı getirebilir.

Rasgele

3. themad2

themad2 Serdar

Yakışır :)

4. mert88

mert88

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5.5 kilo antenli mercan
    aahhh ah.herşeyin ilki farklı :D ben de 5 yaşındaydım ilk balığımı yakaldığımda.Sırtıyla 2.5kg levrek yakalmıştım.Babam oltayı verdi elime bak böyle çekerse "Baba geldi!" de ben çekerim oltayı dedi.15 dakika sonra ayağa kalkıp elimde oltayla "Baba geldi" diye tekrarlaya tekrarlaya çığlık atmaya başladım.Akşamında biri ben 5 kişi karnımızı doyurduk :D

5. UniX

UniX Alperen

En İyi Avı:
    10 Kg Yayın
    Abilerim yanlışlık olmuş babam arkadaşlar ve ben yazmışım.
    babamın arkadaşları babam ve ben olacaktı pardon :D