illede balık

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında saichaniam tarafından paylaşıldı.

1. saichaniam

saichaniam kazım irtik

20 günlüğüne izmire çalısmaya geldik..hemde menteşe hemde deniz kenarına..benim için sanki bir ödül oldu bu iş..işim biter bitmez hemen deniz kenarına koşuyorum oltamı gönderiyorum suya...her atışta oltamı bir balık ziyaret ediyor..bazen ben onları kıyıya alıyorum..bazende iyi bir ziyafet çekiyorlar sayemde..bol bol ispari çizgili hani arada mırmır da geliyor....bu arada 2 tane yakışıklı çuprayıda kandırabildik ..izmirli kardeşlerime bir soru ...çeşmealtı menteş bölgesinde at çekle levrek sarıkanat lüfer barakuda gibi balıklar av verirmi..tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum..son 1 haftam kaldı..
    buda nacizane balıklarım

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

elinize sağlık daha iyiler rast gele

3. saichaniam

saichaniam kazım irtik

sağol sabri hepimize inşallah

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Bu mevsimde at-çekle Levrek, baraküda, Zargana, Melanur gibi balıklar denk getirebilirsiniz. Doğru zamanda doğru yeri bulmak önemli. Rastgelsin.

5. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Bende geçen sene Çeşmealtı ndaydım ama zamanın olmadığından sadece 1-2 sefer kısa süreli olta açabilmiştim zaten onda da balığın huyunu, yemlemesini öğrenene kadar verimli av yapamamıştım, sadece bir miktar ispari, karagöz ile dönmüştüm.
    Güzel av olmuş, elinize sağlık.

6. saichaniam

saichaniam kazım irtik

inşallahdoğru yer zaman ikilemini yakalayabilirim

7. saichaniam

saichaniam kazım irtik

teşekkürler mustafa..son 5 günüm ..bu günlerde at çekle levrek peşinde olacağım