20 günlüğüne izmire çalısmaya geldik..hemde menteşe hemde deniz kenarına..benim için sanki bir ödül oldu bu iş..işim biter bitmez hemen deniz kenarına koşuyorum oltamı gönderiyorum suya...her atışta oltamı bir balık ziyaret ediyor..bazen ben onları kıyıya alıyorum..bazende iyi bir ziyafet çekiyorlar sayemde..bol bol ispari çizgili hani arada mırmır da geliyor....bu arada 2 tane yakışıklı çuprayıda kandırabildik ..izmirli kardeşlerime bir soru ...çeşmealtı menteş bölgesinde at çekle levrek sarıkanat lüfer barakuda gibi balıklar av verirmi..tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum..son 1 haftam kaldı.. buda nacizane balıklarım
Bu mevsimde at-çekle Levrek, baraküda, Zargana, Melanur gibi balıklar denk getirebilirsiniz. Doğru zamanda doğru yeri bulmak önemli. Rastgelsin.
Bende geçen sene Çeşmealtı ndaydım ama zamanın olmadığından sadece 1-2 sefer kısa süreli olta açabilmiştim zaten onda da balığın huyunu, yemlemesini öğrenene kadar verimli av yapamamıştım, sadece bir miktar ispari, karagöz ile dönmüştüm. Güzel av olmuş, elinize sağlık.