değerli balık dostları merhaba; ima komomo 2 serisinden almak istediğim bazı modeller var, ancak internetdeki bildiğimiz sitelerde maalesef yok. izmir veya istanbul başta olmak üzere tavsiye edebileceğiniz ve benim bu ürünleri bulabileceğim bir bayii varmıdır acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. saygılarımla...
Abi yarın izmire giideceğim çok acelesi yoksa bakarım..Benimde işim var.Kamış halkası alacağım.Ama model belki vardır fakat renk opsiyonu yine kısır döngüdür.Zaten 2 yerde gördüm.Sayı ve modelce az...
İthalatçısı'na 212 659 8152 numaralı telefondan ulaşarak Mehmet Ali beyi isteyin bu modellerin, önceden ithalatı yapılmışsa, ellerinde olmasa dahi hangi bayii'ye bu modelleri ulaştırdıklarını öğrenerek, ilgili bayii'nin iletişim bilgilerini aldıktan sonra bu modellere ulaşma imkanınız var. İthalatçı'nın stoklarında var ise, balikavinet sitesinden ulaştığınızı söylerseniz indirimde alabilirsiniz.
Nedemek.Sonuçta işim vardı gittim.Yardımcı olmak isterdim.Bu forum paylaşım yardım formu.Kardeşlik formu balıktan önce...