Dostlar hepinize merhaba; Geçen gün ima komomo sf-95 slim sahte aldım, renk kodu 017. Kullanan var mı öğrenmek istedim yada varsa yorumlarınız. URL=http://img96.imageshack.us/i/sf951.jpg/][/URL] buyrun bu da fotografı.
Sevgili Önder Komomo 9,5 cm sahteyi ilk kullananlardan birisi olmam sebebiyle derimki,bu sahtenin sırtı avında levrek,sinagrit,melanur,iri zargana,hatta istakaroz yakaladığı muhtelif avlarımızda aldığımız sonuçtur. Aynı sahte tatlısudada iş görmektedir. Sevgiler
Vedat baba teşekkür ederim, IMA sahteleri ülkemizde ilk kullananlardan biri olan siz üstadımın sözleri yeterlidir. Saygılar ve sevgiler.
Üstad "tatlısu" deyince hemen Avmarketi.com dan baktım. Ürünler yeniymiş, ancak bir tane dahi kalmamış. Üstelik en düşük fiyat 35 lira olmasına rağmen talan edilmiş hepsi. Saygılar, iyi geceler Vedat abim.
Vedat abi size bir soru daha sorsam, ben bu sahteyi sırtıdan ziyade at-çek avı için aldım, ağırlığı biraz düşük ama kullanılabilir diye değerlendiriyorum. 6 gr at-çek için biraz hafif kaçıyor malumunuz.
Önder Bey yeni kandırıcınız hayırlı olsun; bence iyi bir kandırıcı. Trofelerle buluştursun siz diyorum
valla önder abi yazını bi yandan okurken bı gozumde sahtelerde ve ilk dikkatimi ceken senin sordugun sahte idi... bende olsam onu tercıh ederdım...
Sevgili Önder Komomoların slim tiplerinin aerodinamik yapısı uzak atış için uygundur. Bu bakımdan ağırlığına uygun,örneğin 5-20 atarlı bir spin kamış ve ince misina ile umduğğunuzdan uzağa erişebilirsiniz. Ancak lütfen aklınızdan çıkarmayınızki levrek atçeğinde dikine uzağa atıştan etkili olanı bir miktar suya girerek kıyıya paralel daha yakın sularda atçek yapmaktır. Sevgiler