Selamlar, Levrek avında kullanmak için IMA PUGACHEVS COBRA 9 CM almayı düşünüyorum. Bu sahtenin hangi rengini tavsiye edersiniz. Genelde gün doğmadan avlakta oluyorum ve sabah 10.00 - 11.00 saatlerine kadar avlanıyorum. Sizce bu saat aralığında hangi rengi kullanmak daha uygun olur. Forumdaki levrek raporlarında gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlar bu su üstü sahte ile başarılı avlar yapmaktalar. Özellikle kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Saygılarımla.
Selamlar WTD aksiyonuna en iyi cevap veren sahte balıklardan bir tanesi, ben özellikle 011 , 017 ve 012 renk kodu olanları kullandım ve 011 ile birkaç kez levrek yakaladım diğerlerinde de bir çok kez takip aldım....Bu konu aslında Kadir abinin uzmanlık konusudur,onuda burda saygıyla anmış olayım , onun sayesinde almıştım ben de Pugachevslerimi.... Renk kodlarına buradan bakabilirisiniz... http://www.avdeposu.com.tr/?urun-11670-IMA-PUGACHEVS-COBRA-JAPON-MAKET-BALIK-9-CM.html
Şimdi oldu mu bu konu???? Ben almamak için zor tutuyorum kendimi Bende 11 renk kodlusunu beğenmiştim.
Cemil Bey ben de 10, 11, 16, 17 arasında kararsız kaldım açıkçası. 11 ve 17 olanı yarı şeffaf olduğu için ortadaki ayna parlıyor diye düşünüyorum. WTD yaptığınızda rover 98 sahtelerde olduğu gibi bu kesim yansıma yapıyor mu aceba?
Volkan Bey ben de bir süredir düşünüyorum bu sahteyi ancak fiyatı biraz tuzlu gelmişti. Kadir Bey'in son levrek raporunu okuduktan sonra daha bi heveslendim açıkçası
takıldığın o satte sabah 8e kadar bir çok su üstü sahte çalışır mevsiminde isenn.yazın o kadar şanslı olmaya bilirsin.. ankaradasın ve yazın gelmeyi planlıyorsun sanırım..eğer öyleyse çokda umut bağlama bu sahteye..zira levrek şezlongda uzanmış kokteylini içiyor olur o dönemde şu dönemde bile ortalık gümüş balığı kaynıyor,levreğin gözükmemesinin sebeblerinden bir taneside bu..gittiği yerden gelmiyor,,yem kendine geliyor...kış ayında da takılacaksan envartere katabilirsin.. dip not: sanmayınki bu çok avcı sahte.. en çok şansı buna verdiğimden ön plana bu çıkıyoren verimli zaman diliminde bunu kullanıyorum.diğerlerine aynı zanan diliminde fırsat versem onlarda kendilerini gösterecek..hatta bir sabah suyunda buna atlattıramadım 7tl lik popper sahteye bindirmiştim tam 1 kiloluk levreği bu sahte ile levreği aldım peşinden zıpn zıggy i taktım onunlada aldım,,raporlarını yayınlamıştım..balık hırçınsa sahteyinde eli yüzü aksiyonu iyi ise..markaya bakmıyor dalıyor yeni roparda başka bir sahte ile tutacağıma emin olabilirsiniz:hungry:
Aslında benim ne zaman gideceğim belli olmuyor Bazen arkadaşlar ile akşamdan atlayıp arabaya sabaha kendimizi deniz kenarında bulabiliyoruz. Yazın da çoğunlukla deniz kenarında tatil yapıyorum. Yani fırsat buldukça hem yaz hem de kış gidiyorum. Bazen jig yapmaya Adrasan'a bazen yemli avlanmaya Mordoğan'a, Enez'e,İskenderun'a bazen Turna için Ankara çevresindeki barajlara gidiyorum Levrek hastalığı da çok olmadı başlayalı. 1 sene ya vardır ya yoktur ama azimliyim. Su üstü sahtelere özellikle takmış durumdayım bu aralar. Nerde bulsam hemen inceleyip alasım geliyor. Çoğu balıktan çok balıkçıyı avlamak için yapılmış ama gönül kayıyo ara ara Cevabınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.