IMA PUGACHEVS COBRA CULTIVA ZIPN ZIGGY cam rapala geli bolu sahtesi

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    merhaba arkadaşlar:)
    cuma günün den beri atçeke ara verdim,cuma günü bayağı adrenalinli geçti,büyük bir vatozla 1 saat boğuştum:D daha da gitmedim atçeke:rolleyes:

yeni sahtelerim sıpariş verdiğim ertesi günü geldi:thumb:

öncelik ile orjinal gelibolu ges,cam rapala ile,çakma cam rapala testi yaptım onu anlatayım:)

çakma cam rapala: atımı aksiyonu yüzüşü güzel,orjinal cam rapalaya göre ağır akebetinde kalında:

içeriği klasik cam rapala metodunda,çelik tel ince den yapılmış,orjin cam rapalanınki daha kalın,

Uploaded with ImageShack.us

.

gelibolu sahtesi,cam rapala:

öncelik ile 24tl ye yakın satılan bu sahtenin bir ambalajının olmasını kınıyorum:(
    ambalajsız geldi..20 kuruşa bile ambalaş diyebileceğimiz birşey yaptırılabilinir,plastikden de olsa,,

bunun dışında sahtenin ebatı,kalınlığı çakma rapalaya göre,çok daha iyi:thumb:
    bunu görünce öbürünü takoz olarak kullanabilirim:D

yüzüşü atımı gayet iyi,

içeriği: klasik cam rapalalardan farklı olmuş,tahta kullanılmamış,plastik bir madde ye benzettim öyle görünüyor,

işçiliği gayet güzel:thumb:

cam rapala alacaksanız Tayyar bey ile irtibata geçin,daha hesaplı alırsınız,

sarı olan çakma cam rapala,mavi olan Tayyar beyin imalatı,aradaki ebat farkı dikkatiniz den kaçmasın!!

.

diğer yeni bir sahtem:

IMA PUGACHEVS COBRA :

aksiyonu bildiğimiz wtd aksiyonu işte:) atımı iyi,
    extra aksiyonu ben verdireceğim:)
    yanlara kaçışa cevap veriyor.

iyi kötü cep telefonu ile aksiyon çalışması yaptım:

biraz yüksek yerden yaptım at çeki..

video:

http://www.youtube.com/watch?v=zb5rQc_G8hA

.

diğer yeni sahtem:

CULTIVA ZIPN ZIGGY:

ağırlığına göre atımı iyi,yüksek yerden atçek yaptığım için tam istediğim aksiyonu verdiremedim,
    klasik wtd yi herşekilde alıyor:)

video:

http://www.youtube.com/watch?v=JyngxDph6FY

artık sahte alım olayı tamamen bitmiştir:D bundan sonra satarım almam:thumb:

kalın sağlıcakla:)

2. cposeidonc

cposeidonc CAHİT

Kadir bey değerlendirmeleriniz için teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş fakat artık sahte almam demişsiniz bence büyük konuşmayın, ben at-çek'e sizin kadar vakit ayıramadığım halde halen sahte almaya devam ediyorum sanırım bu işin tedavisi yok.

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    elimdekiler ile bu sezonu çıkarırım,yeni yılın ilk ayının ortaların dan itibaren levrekler mevki değiştirmeye başlar yavaş dan,gerek yok artık:) yeni sezon öncesi genel temizlik var:) boşalt doldur şeklinde alım olabilir:)

2011 2012 versiyon sahte olursa tabbi :)

teşekkür ederim:)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi senin 10 cm'lik L.C SAMMY edinmen lazım. 10 cm'i geçmesin ama.

Benim kalas 12,8 cm'lik bile seninkilerden action'lı yüzüyo. (Deli yüzüyo resmen)

Video çekip bizlere izlettiğin için teşekkürler.

Sammy alırsan bunları satarsın, kesin. :)

5. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Çok güzel bir çalışma olmuş,tebrikler,özellikle bekliyordum bu raporu sizden,videolar profesyonel olmuş....

6. edromer

edromer erdinç

Sayın volex21 lc sammy rapala levrek için ideal midir? hangi renk uygundur? cevaplayabilirseniz sevinirim?

7. cemil sarihan

Levrekteki yakalama şansını 10 üzerinden değerlenrirsek nasıl bir puanlama yapabiliriz acaba???

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Lucky Craft sahteler, ozellikle de Sammy, Flash Minnow ve Gunnish serileri ile yine ayni markanin Big G-Splash serisi skitter turu sahteler basta levrek avi olmak uzere cok yaygin kullaniliyor ve cok etkili oldugu goruluyor.

Ornekler burada:

http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/lucky-craft-saltwater-sammy-115.html

http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/lucky-craft-saltwater-Flash-Minnow-110-SP.html

http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/lucky-craft-Saltwater-Gunnish-115.html

http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/Lucky-Craft==Saltwater-Big-G-Splash-120.html

http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/lucky-craft-g-splash-g-splash80.html

9. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    tebrik ederim kadir abi cok güzel baliklar

10. feytah

feytah Ali

Merhaba Kadir bey.Bana göre alınabilecek en iyi su üstü sahteyi (Zip'n ziggy) almışsınız.Size bir önerim olacak;öncelikle zip'n ziggy 06 renk kodlu olanını çok iyi muhafaza edin.o bir joker.Emin olun ima pughacev's cobradan daha çok iş yapacak.Demedi demeyin.İkinci bir önerim ise;üzerlerindeki iğne boyutları birbirlerinden farklı.Sakın ola ki arkada olan üçlü iğne gözünüze ufak gelmesin ve değiştirme hatası yapmayın derim.Eğer değiştirirseniz o sahtenin işi biter.Üçüncü önerim;Birbirlerinden farklı olan üçlü iğne setlerinin yedeklerini kesinlikle edinin.
    Bol avlar dilerim.

11. cemil sarihan

Şimdi bende aldım Zippn Ziggy ,hayırlı olsun :),öyle samimi bahsettinizki başarısından dayanamadım aldım :)

12. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu ısınma turu idi:D dün akşam diğer merada beklediğim perfonmansı aldım:thumb: balık atlamadı o başka:D
    2 turna vurdu,bir tane ufak grida,bu sahteye deyil tabbi:)
    ben bunlara levrek yazdım:) ilerliyen tarihlerde raporu açacağımmrsparkle
    teşekkür ederim Cemil bey:) cep telefonu ile çekim yaptım,iyi kötü hiç yokdan biraz da olsa bilgi sahibi olunabilinir,

soru bana ise,benim hoşuma gitti bu sahteler,hoşuma gideni dahabi zevkle kullanıyorum özenli atıp çekiyorum,hal böyle iken,peşinden gelende oluyor bazen..
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    sağolun Ali bey teşekkür ederim:) sahteler geldiğinde ilk dikkatimi çeken,sahtenin arka iğnesi oldu:) arkadan saldıran balık için,ilkini fark etmez o hızınan 2ci iğneyi de yutar hissi uyandırdı bende:D öyle düşledim:)

yazmayı unutmuşum,Zip'n ziggy sahte nin arka kuyrukdaki iğne altdaki iğneden 1 numara küçük,ve iğneleri max rap lardaki iğnenin aynısı,beğendim:)
    ülkemizde pek tanımmasada yurt dışında bilinen bir marka: alırken öncesinde araştırma yapıyorum:)

http://www.youtube.com/watch?v=cNv2XhdH0fM&feature=results_main&playnext=1&list=PLFC91CBA003CC926E

http://www.youtube.com/watch?v=NgzJYPInTnc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dCznmUnugxc

http://www.youtube.com/watch?v=iuWNB==_QmQ

fazla reklam mı oldu ne şimdi stoklar boşalacak:D

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    son eklediğim videoları görünce eyice bi gaza gelirsin:D
    hayırlı olsun güle güle kullan:)

14. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    kadir bey bu sahte konusundaki tavsiyeleriniz çok faydalı fakat bu sahte işinin sonu yok yani bir avda ne kadar sahte denenebilir veya iş yaptığı bilinen belli bir miktar sahte daha mantıklı olmazmı insan bazen bakıyor sadece denemek amaçlı su görmüş kullanılmayan bir sürü sahte çantada gezdirmekten sıkılıyosun malum maliyetlerde yüksek belki gece sabaha karşı su üstü falan diye bölümlere ayırarak birkaç güvendiğiniz sahte ile ilgili konu açabilirsiniz bence çok iyi olur şimdiden teşekkürler rast gelsin

15. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    kadir hayırlı olsun.ima ve cultiva reklam için kullanabilir videoların...:) suüstü çeşidi okadar fazla ki...ben birkaç senedir sammy kullanıyorum.levrek avında sabah suyunda başka birşey kullanmam.en büyük levreğim 2 kğ.ama suüstü avında çok çok fazla takip aldım(balık hamle yapıyor ama yakalanmıyor).özellikle birkeresinde yine wtd yaptırırken dalmışım ve yaklaşık 1 m önümde sahtenin arkasından bir foşurtu koptu ki,neredeyse korkudan düşüp bayılacaktım.sammy nin aksiyonu mükemmel.ancak dediğim gibi yakaladığım balığın 5 mislini de kaçırdım(sadece sahtenin arkasından geldi).o yüzden takviye olarak ima skimmer aldım...yarın test edeceğim inşallah.rastgele...

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    benim ilerideki düşüncemde bu yönde,en fazla 20 sahte çantada bulunacak:)
    çok iyi iş çıkaranların yedeği olabilir belki:)
    ama buna şuan için hazır deyilim, elimdekileri denemekle meşgulüm:)
    her bir sahteye şans tanımak günler haftalar alır:) levrek her zaman bulunan bir balık deyil,,bulsan bile yeri geliyor en güvendiğin sahteye bile burun kıvırıyor,işte bu noktada az şans verdiklerimi devreye sokuyorum,bu sezon az şans verdiğim bazı sahteler balıklar aldı:)
    ve bunlar ucuz sahteler:D hayat geri başa dönüyor bu noktada:)
    böyle iken kafa karışıyor:rolleyes:

sağolasın Süleyman kardeşim teşekkür ederim:) sahten hayırlı olsun:)
    levrek se garanti sahte diye birşey yok ben bunu bilirimmrsparkle
    benim sahteyi bir seferinde aldı götürdü,sonraki denememde 2 levrek aldım o gün 8 9 kez saldırı oldu alamadı,yani o denli saldırgandı balık,bu sahte garanti iş yapar hesabı yapmıya başlıyorsun bu sefer,ama bir sonraki gün sahteyi kıyıya kadar takip etti bıraktı,garanti atlar diye bir durum söz konusu deyil konu levrekse:)

17. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    güzel oyuncaklar :) güle güle kullan bol levrekler tutman dileği ile

18. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    saglıklı ve bol avlı günlerde kullan :)

19. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    ima skimmer'imle ilk levreğimi(ispendek) aldım bu sabah..300 gr gelen balığı ait olduğu yere saldım zevkle :)

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın abi teşekkür ederim:)

sağolasın abi teşekkür ederim:)

hadi gözün aydın diyeyim:Dbirşey hatırlatayımmı sana:) merada yeni bir sahte denersen levrek için özenle seçilmiş su üstü sahtesi,ilk gün balık da varsa tepkisini görmen %70 e dayanıyor,bunu yozurı su üstü sahtemlede onayladım:) ilk 2 gün deme yanında yat,sonraki denemeler boş geçiyor:D balık var ama atlamıyor:D öğrendi onu artık:rolleyes:sadece su üstü deyil,geçenlerde 2 farklı dip sahtesi denedim,peş peşe vuruşlar aldım,son denemelerimde balık sayısı az olsada vardı,ama hiç oralı olmadılar:)yeni gelene hoş geldin selamı çakıyorlar kanımca:D buralarda deniz çarşaf sabah suyuna inan hiç iştahım kalmıyoridk bende biliyorum sabah suyunun daha verimli geçtiğini ama su gerçekden çok berrak:rolleyes:
    önceki gece bir noktadan çalıştım,yani bozuk parayı at gece gece görürsün :D
    hal böyle iken sabah suyu partisi daha terlemeden bitiyoridk