yeni getirttiğim sahtemi aldım bugun *** daha iyi levrekler ve yırtıcı balıklar tutacagım Kadir Levrek Peşinde ( Kadir Abinin Tavsiyesi ) şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim
Hayırlı olsun aynısından bendede var Kadir Abi sağolsun. Geçenlerde kendi boyundan az daha büyük bi çinekop az daha ısırıyodu bunu beni görünce geri daldı dibe.
Kadir Abi Sahte önerdimi kesin alıyorum ve kesinde balık alıyorum teşekkür ederiz kadir abi Birde Kadir Abi Katılsa artık Foruma hiç girmiyor
Hayırlı olsun, sahtenin fotosunu görür görmez saldırasım geldi yani benim yüzdüğüm suya atsan 80 kg lik trofe alman kesin
arslan parçası o hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanbenim ilki emekli oldu..taşlara çarpa çarpa kuyruk kısmı kırıldı..ALLAH dan yedeğini almıştım taa o zamanlar dandik misina kullanma onu kullanırken emihihi geçenki zargana avındaki cengaver de bundan aşağı kalır yanı yok hastasıyız dedeee diyorlar bunlara
Daha ima mı su ile buluşturmadım kadir abi merak ediyorum nasıl tepki verecekler kesin paylaşacagım cumartesi pazar 2 gün arka arkaya bakıktayım bakalım neler olacak )