merhabalar. ima sahteler çok güzel görünüyorlar yabancı sitelerde olumlu yorumları olan bir sahte markası kullanan varmı ?beğeniyormusunuz bu sahteleri? fiyatları oldukça yüksek, fiyat performans oranına bakıldığında nasıl buluyorsunuz imayı
Ben kullanmadım ama Modena(Turgay abi) nın sahte önerisi isteyenlere ve biraz fazla bütçesi olanlara önerdiğini çok gördüm.Olumlu yorumlar okudum yani.
ima komomo slim sardine sf 130...yeni ima komomo sf 125...ve ima sasuke 125 kullanıyorum...aksiyon ve teknik özellikler olarak piyasada ki rakiplerinden geri kalır yok hatta bazı durumlarda fazlası bile var... son derece aero dinamik bir gövde yapısı var...yandan gelen rüzgara karşı yuvarlak formda olduğu için denge kolay bozulmuyor...üçlü iğne seti ile avcılığı arttırılmış...owner marka lazer kanallı üçlü iğne seti kullanılmakta... yeni ima komomo sf 125 rahatlıkla 60 metreler civarında atılabiliyor...buna göre bir gövde yapısı dizayn edilmiş...aynı şekilde diğer sahtelerde 50 metrenin üzerine rahatlıkla çıkıyor ki bu mesafeler son derece iyi mesafelerdir... boya kalitesi son derece iyi...bahsettiğim serilerin geniş boy ve renk seçenekleri mevcut...bu seriler de ima tarafından geliştirilen bir gaga yapısı mevcut...bu yapı sahtenin su içerisinde ki aksiyon ve yüzüşüne oldukça olumlu katkı sağlamakta... ihalatçı firma garantisi altındadır...tek yetkili distrübitör okyanus-marine firmasıdır...yani en ufak bir sorunda sağlam bir satıcı karşınızda... daha henüz balık alamadım...ortalık tam takır......ancak üreme zamanı tamamlanınca ve sonrasında oldukça zevkli avlar yapacağımı biliyorum bu sahtelerle...fiyat performans olarak bence uygun...kaliteli...
Sevgili Ersin Takriben bir sene evvelsinde İmaları ilk kullananlardan birisi olmam sebebiyle bir av raporunda bu sahtelerden çok kısa bahsetmiştim. Sonrasında sevgili Partnerim Muharrem Kardeşimin Japon sitelerinden bulup getirdiği bu sahte gayet meşhur oldu ve nihayetinde bir ithalatcı firma muhtelif tiplerini getirip piyasaya sürdü. Firmanın yetkilisi ise Türkiyeye geldiğinde Cevat kardeşimi ziyaret etmiş ve işlevsel olanları kendisine anlatılmıştır. İmalar kanaatimce diğer Japon sahtelerden hiçte aşağı kalmayan,tatlısuda dahil pek çeşidi bulunan kaliteli sahtelerdir. Aerodinamik yapıları uzak atışlara elverir.Fazla batmayan aksiyonları ile kıyı atçeğinde rahatlıkla kullanılır. Favori tipi ise 9 cm'lik slim komomo'lardır. Bu zarif sahte ilepek çok çeşit balık hem kıyıdan ve hemde sırtıda partnerlerimce yakalanmıştır. Sevgiler
Sevgili kardeşim Turgay. Ortalık tam takır ise ve eliniz boş döndüyseniz, demekki ben GÜMÜŞ OLTA raporumu boşuna yazmışım. Sevgilerimle.
yav halbuki o kadar da cezerye yedim...ama tık yok... fikret amca sabaha kadar yağmur şimşek yıldırım tepemizden eksik olmadı...soğuk yedik dalga yedik yılmadık...ama sonuç zırt... su altında yüzerken gördüğüm tek canlı karabataktı...
Dört gözle raporunuzu beklerken, sonu balık yönünden boş geçen avın habercisini duyunca, moral bozukluğundan isimleri bile karıştırdım. Yalnız şuna eminim ki, balık yönünden boş geçmiş olsada, dostluk ve doğa yönünden mükemmel geçmiştir.
ya arkadaşlar rapalaların suyumu çıktı.fiyatlar nerdeyse 2 katı.ben rapalanın fiyatlarına yüksek diyorum.bu bilmem ne markalarıda daha pahalı.birileri fena gaz veriyor.boşuna gaza gelipte paranızı sokağa atmayın.
Ustacım bence gaz ile alakası yok sen değilmiydin rover 128 ile 98'i bize tavsiye eden bu ucuz ve güzel sahte ile birçok kişinin tanışmasını sağlayan?
Değerli büyüğüm,üstadım Vedat Ağabey yoksa ima ya ortak oldunuz da bize mi söylemiyorsunuz Hoşgörünüze sığınarak yaptığım şaka bir yana, ben arkadaşımızın sizi kastettiğini zannetmiyorum,ya da bir yanlış anlaşılma vardır.Yoksa benim gibi elinden geldiği kadar tavsiyelerinizi ve yazdıklarınızı okuyan hiçbir arkadaşımın aklından dahi geçmez böyle birşey.Saygılarımla...
İnanırmısınız ben bu aşıyı yemişim.. Hemde öyle bir yemişimkiiii.. Gaz almaya dolanır haldeyim artık forumlarda ne yalan söyliyeyim. İma sahteler çok güzel ve kullanışlı olduğunu biliyor okuyorum.. Ama bence sahteninde sahtesi çooook daha iyi ima taklitlerine karşı konulmaz bir hayranlığım var nedense ve bulursam hemen tüm seriyi alıyorum o seriye alacağım bir yada birkaç ima olsada ben sahtenin sahtesini arıyorum buluyorum ve topluyorum.. kullanmaya bile kıyamıyorum.. Ve şimdi yazdıklarımı tekrar okuyunca anlıyorumki durumum hiçte iyi değil tez balık tutmam lazım.. Gel ey sahtelerin sahtesi seninle yarın tekrar balığa gidelim..