imdat bodrumda baalık nasıl nerde yakalayacağım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında eflatunkelebek tarafından paylaşıldı.

1. eflatunkelebek

eflatunkelebek

En İyi Avı:
    1.65 cm tatlı su yayın balığı
    Merhaba arkadaşlar adım gökhan tüm balık gönüllülerine selam bi saattir formu okuyorum çok keyifli valla bi balık avı sitesinde bu kadar keyifle okunacağını tahmin edemezdim roman okumak gibi gelelim benim konuma bodrumda yaşıyorum misafirlerim var gelmeden önce ban balık yakalamak istiyoruz abi dediler çocuklar anlarmısın bende anlarım dedim laf olsun oltayı kapan gelmiş anlayacağınız rezil olmak üzereyim.
    Heepside tecrübesiz küçük misafirler ka gündür sallıyorum ama yarın pazar kaçarım kalmadı ve benim balık yakalamam lazım ama bodrumda nerde hangi balık hangi oltayla iğneyle yakalanır bilmiyorum çok geç kaldım bu forma girmeyi ama yinede son gecemde i şansımı denemek istedim ama bundan sonra buraya sık gireceyimden amin olabilirsiniz. Karamürsel sahllernde ispari yakalardık yıllar önc birde çapari atartık bilgim bu kadar dua edin emi :)

2. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Merhaba, foruma hoşgeldiniz...:)
    Paylaşımda bulunmadan önce imza ayarlarınızı yapmanız gerekmekte, imza bölümüne isminizi, doğum yılınızı ve bulunduğunuz şehiri yazmanız yeterli.

İmza ayarlarınızı aşağıdaki linki kullanarak yapabilirsiniz :

http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature

3. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
  4. eflatunkelebek

eflatunkelebek

En İyi Avı:
    1.65 cm tatlı su yayın balığı
    ayarlarımı değiştirdim önerdiğin sayfaları okudum tşk ederim.

5. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Rica ederim, lakin imza ayarları pek olmamış :rolleyes:

İmza bölümüne bizlerdeki gibi ismini, doğum yılını ve bulunduğun şehiri yazmalısın..;)

6. srcn.41

srcn.41

Favori Kamış:
    Milennıum 60 ve Beta 60 Albastar makina,dragon ve discovery kamiş,el oltası,hassas kamiş
    En İyi Avı:
    Resimdeki eşkina,İstavrit,lüfer,zargana,meszgit
    heheh :) usta ben yazlıgktaydım staj için bıraktık tatili hiç balıqa cıkmadım ama hiç kafana takma sizina orda çok güzel kefal yaptıgı gördüm biz gece disyoya gidiyorduk kop kop :) sabah 5-6 gibi bodrum kale civari o yatların oldugu yerlerden abiler vardı bildigin klasik sistemle (kıbrıs takım) tek kancalı sistemle dibe salan da vardı gözledigim sonucu bi el büyüklügünde arasıra daha büyük kefaller tutuyordu o yatların oldugu yerlerden boş yerler var oradan at sana tavsiyem t

7. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    müjdat abine soracaksın o bilir

8. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    aman kefal demeyin yahu..Temizlerken balığı yemek yerine yem yapmak için fileto yapmayı düşünmeye başlıyorum:D:D.İrisine bişey demem de..Oda açıkta oluyor..