daha yeni başladım olta ile balık tutmaya 4 defa balığa gittim ilk seferinde parmak kadar kaya balığı tuttum ve oltamın kamışını kurdum 2-3-4. seferlerde bir şey tutamadım ya ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ya yanlış yem kullanıyorum tavuk kullanıyorum şu an bana yardım ede bilirmisiniz çanakkale/ayvacık ömer çetin herkese rast gelsin bol avlı günler
Öncelikle Ömer abi konuyu yanlış yere açmışsınız Balıkçılık kısmet işidir tabi bilgide ,tecrübede çok önemlidir ,ama daha bu yolda yenisiniz ,ben 26 yaşındayım yaklaşık olarak benimde 21 sene oldu bu yola baş koyalı ,21 senedir yanlız ,dayımla ,abimle ,arkadaşlarımla sürekli balığa çıkarım ,bizde balık tutamıyoruz bu aralar pek fazla balık yok çünkü ,siz şanslısınız en azından denzide avlanıyorsnuz denizden ne geleceği belli olmaz ,ama sitemizde aradığınız sorulara yanıt bulabilirsiniz .Neler yapacağınızla ilgili her şeye cevap bulabilirsiniz ,deniz kısmına bakarsanız nasıl olta yapılır ,hangi balık için yapılır ,neyle avlanılır ,nereden avlanılır vs.vs İğneniz keskin ,livarınız dolu olsun ,Çanakkaleye selamlar
ömer kardeş şayet birşeyleri yanlış yaptığını düşünüyorsan bir gün yanına olta alma bir termos çay al ve kıyıda balıktutanların yanına git muhabbete gir çay ikram et nasıl iğne ve takım kullanıyorlar ne yem kullanıyorlar oltayı nekadar mesafeye atıyorlar gece ne çıkıyor gündüz ne çıkıyor bunların hepsini öğren zaten bu soruların cevaplarını bulduğun zaman nerede yanlış yaptığınıda kendin bulmuş olursun
çok Sağ Olun Bazi şeyşeri Zaten Siteden öğrendim Ama Ben Bir şeyleri Yanliş Yapiyorum Hadi Hayilisi Bakalim Nasip Değilmiş Diyelim Balik Avlaya Bilirsem Resmini çekip Yollayacağim Herkese Rast Gelsin