https://www.change.org/tr/kampanyal...campaign=42285&alert_id=swnEAixysq_eQPTafdTXj link bu arkadaşlar herkes imzalasın ve tanıdıklarına mail atsın belki bir su damlası bu atacağınız imza ama en sonunda o su damlaları denizlerimizi kurtarıcak belkide
Mahir abide paylaşmıştı bu linki onu imzalamıştım nasıl oluyor bilmiyorum ama bunuda imzaladım +1:thumb: buda diğer konu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=57102
Bu site bos islerle ugrasiyor, yarin oburgun gelen kutunuz fuzuli mailler,yilbasi reklamlari ile dolarsa sasirmayin. Ben imzalamadim.
Hangi site boş işlerle uğraşıyor Özkan? Bildiğin bir şey varsa açıkla, tahmin ise onu da belirt. Herkes tereddütte kalmasın. Boğazda olta atan, balık tutan herkes, gırgırların nereleri çevirdiğini görüyor, hangi balıkları tuttuğunu da hiç olmazsa tezgahlardan anlıyor. Bazan haksızlık edip çok kıyıda çevirdi diye yakınanlara, orası derindir 24 m. den derin suda çevirebilir diye açıklama yapıyorum, bazan ben de pes artık burada da çevrilir mi diyorum. Bence, gırgır boğazın içinde hatta anadolu ve rumeli fenerlerini birleştiren hattın güneyinde çevirmemelidir. Bu fikirde olanlar imzalasın, aksini düşünenler elbette imzalamaz, kendi takdirleridir.
Abi selamlar; benim amacım köstek olmak değil yanlış anlaşılmasın, site içeriğine biraz baktımda, site sadece kendi reklamını yapıp beğeni alma çabasında, yoksa umrunda değil oraya ağ serilmiş buraya kireç dökülmüş,kaplumbağa tırıvırıya dolanıp suda boğulmuş vs vs.... benim düşüncem bu yönde.
Hadi Özkan sende bu tip işler için yedek e-mail adresleri vardır, gönder sen de bir imza Gırgırlar resmen balığın kökünü kazıyor, bu sene balığın yok olmakta olduğunu sadece ben mi görüyorum? Elimiz kolumuz bağlı duracağımıza en azından birşey yapmış oluruz, daha iyi bir fikrin varsa söyle onu yapalım tabii. Örneğin bir balık satın alma boykotu başlatabilse birileri, ne güzel olurdu...
bu site ile ilgili kısaca bir bilgi veriyim birçok konuda imza kampanyası düzenliyorlar ve bu imzalar toplanıp bakanlığa gönderiliyor benim bildiğim kadarı reklam da olsa bence imzalamakta fayda var greenpece seninki kaç cm diye bir kampanya yaptı ne kadar etkili oldu işin etki kısmına bakılınca bu ülkede sesini çıkartmadığın sürece sen 1 numaralı vatandaşsın ama biraz sesini yükseltirsen sen anarşist komünist terörist oluyorsun eğer faydam olucaksa ve bu bu site üzerinden olucaksa ben hertürlü imzalarım içeri bile atsalar.....
Bahsedilen site ve yöneticisi Defne hanım tek başına lüferde av sınırını 20 santime yükselten kişidir. Ölüm tehtitleri,işsiz kalma risklerine karşı doğa savunucusudur. Bütün kampanyalarını takip ederim ve imzalarım. Hepimiz için,torunlarımız için iyi şeyler yapıyorlar.
genco teşekkür ederim desteğin için bende dün imza kampanyasının linkini yilmaz özdile attım ve biz tft olarak birşeyler yapmayı düşünüyoruz bakalım ilk toplandığımız zaman konuşulacak bu konu