Herkese Merhabalar, Ben Ingiltere'den Bora. Aslen Kibrisliyim. 28 yaslarinda bekarim. Bu sitede deniz balikciligina gonul vermis arkadaslarla tanismayi arzuluyorum. Kibrisli oldugumdan dolayi ozellikle kibrista avlanan ve avlanmis arkadaslarla edinilmis tecrubeleri paylasmayi umuyorum. Amator balikcilikta acemi olmadigim gibi, bu isin kurdu da sayilmam. baliga arasira tatillerde akraba, es, dost ile kibrista gitmekteyim. cogunlukla yaz tatillerinde Kibris'ta oldugum icin, genellikle sokan baligi avlamaktayim. Kilogramlik balik tutmak hayalim, umarim rast gelir. Herkese saglikli, mutlu ve bol balikli yillar dilerim. Saygilar, Bora
Hoşgeldin Bora, keyifli paylaşımların olsun. Londra'da forum üyesi Ali ağabeyimiz var (kibrislibalikci)... dostlarıyla tekneden cod (morina) avı yapıyor ara sıra... kendisiyle temasa geçmeni tavsiye ederim. Southampton'da kıyıdan mı yoksa tekneden mi avlanıyorsun? Sana oldukça yakın bir balıkçılık cenneti olan Weymouth'ta olta turu yapan tekneler var, özellikle batık üstü avı ve Guernsey Adası'nın açığında günübirlik tur şeklinde... denemediysen şayet, detaylarını bilahare paylaşabilirim.
Merhabalar, Onerin icin cok tesekur ederim umarim Ali Bey ile Tanisirim en kisa zamanda. Ingilteede Henuz Baliga Gitmis degilim. Kibrista genelde Kiyidan avlaniyorum. Bazi arkadaslar tabii ki Tekneye sahipler orada. bir iki kez onlarla cikmistim bbaliga yazda, oldukca kesatti.