Herkese selamlar, uzun zamandır ilk defa bu haftasonu boşum Oğlum Hüseyin'de ellerinizden öper 10 aylık oldu ve kerata büyük iştahla yediği balıkların nasıl tutulduğunu görmek istiyor.Uzun zamandır gidemediğim için kıyı durumunu bilmiyorum, Cumartesi akşamı Allah izin verirse gece yarısına kadar takılıcam.Ama nereye gidebilirim,oğlum ve eşim beni izleyecekler ve arabamla gidicez,İnciraltı,narlıdere,ceşme,karaburun hiç farketmez,yeterki arabayı park edeceğim yer tutacağım yere yakın olsun. yem olarak boru kurdu,sülünez,yengeç ve tuzlanmış sardalya götürmeyi düşünüyorum.Yardımlarınız sayesinde İnşallah oğlumda kıyıdanda olsa balıkla tanısacak ve ben de oğlum adına buradan ona özel olarak teşekkür edicem,şimdiden teşekkürler.Rastgele
Ayıptır kardeşim el kadar çocuğu şimdiden zehirlemeye utanmıyor musun? Bir balıkçı daha yetişiyor desene... Sana ve ailene rast gele... İzmir'deki arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka!!! ((((Ah ah şöyle Kordon'da oturup denize karşı demlenmek vardı şimdi... Ah ahhhhhhh)))
Murat kardeş Allah analı bablı saglıklı ve mutlu büyütsün...önemli olan o.. gel sen bu delikanlıyı bulaştırma bu işlere.. büyüdüğü zaman şöyle diyecek -baba !senin zamanında gerçi balık azdı ama şimdi hiç yok.. iyisimi Hüseyincim müzikle /resimle felan ugraşsın.. zeytineline gidebilirsin.gerenceye gidebilirsin.çiftlikköye gidebilirsin benim aldıgım sen son bilgiler..
Bu durumda ufaklığıda düşünmek gerek... Değerli büyüğümüz Zeytineli demiş fakat bu bölge yetişkin açısından uygun olsa bile bebek açısından uygun olmayabilir. Ayrıca yolu biraz bozuk sanıyorum. Şimdi bir değerlendirme yaparsak... Sahilevleri askeriye en yakın ulaşım yeri, sonra inciraltı turkuaz Biraz ilersi Narlıdere, Urla iskele, Çeşmealtı. Seferihisar Sığacık Liman Bunlar merkeze yakın ve devamlı ihtiyaçları karşılacak hertürlü birime sahip yerler... Rast gele
Kesinlikle Ahmet abime katılıyorum. Murat arkadaşım 10 aylık bebekle gidilebilecek yerler bu bölgeler olmalı neye ihtiyacın olacağını bilemezsin bu şekilde daha iyi olur gibime geliyor.
Sevgili Murat yer konusunda yardimci olamiyacagim.Sadece Baba ve Ogula rastgele demek istedim. Fotolari bekliyoruz. Saglicakla kalin.
İnciraltı na giderseniz arabanızı Turquaz ın otoparkına bırakmanız gerekecek ve esiniz ve cocugunuz ihtiyac duyduklarında gidip gelemeyeceklerdir.. Ben size Ahmet abinin secenekleri icerisinden sahilevleri askeriye yanını tavsiye ederim..Arabanız size 10 metre uzaklıkta olacak cocuk uyur veya hava sogursa rahatlıkla koruyabileceksiniz.. Ayrıca bu aralar o bolgede de balık baslamıs diye duydum.
dedim ya abi kanında zaten var o zehır.Eskiden umutsuz düşünüyordum ama bu siteler sayesinde insanlar daha bilinçlenicek ve oğluma da tutacak balık kalacak gibi düsünüyorum.ne dersin abi ? dedim ya abi kanında zaten var o zehır.Eskiden umutsuz düşünüyordum ama bu siteler sayesinde insanlar daha bilinçlenicek ve oğluma da tutacak balık kalacak gibi düsünüyorum.ne dersin abi ?
Abi ne demek senın hayır duaların yeter bize, belli mi olur Yüce Rabbim belki bize beraber olta sallamayı nasip eder O daha doğduğunda kanında vardı o zehir,bana da babamdan bulaştı.Yapacak birşey yok be abi.. ben senin yerine kordona bakıyorum şimdi Evet bence de ufaklığı düsünerek askeriyenin yanı daha mantıklı gelıyor.İlginize teşekkürler
Aklıma bir yer daha geldi yakın zamanda oraya gidenler varsa ve yardımcı olurlarsa sevınırım.Çesme Dalyan'da limanın orada dip kıbrısıyla iyi levrek çıktığını duydum.Orası nasıl?