Made In Italy... büyük bir ihtimal. ..... her sene yapilan olay.... Ülkemizde ayni görüntülerde mevcut. Prof is böyle yapilmaktir.... .............. ister sevelim veya sevmiyelim.... Amac, etin kaliteli kalmasi icin, derhal tüm kanin akitmasi. Onun icin bu yöntem.
marketlerdeki ton balıkları nasıl yakalanıyor sanıyoruz ? tek tek oltayla mı ! hayat bu arkadaşlar üretim tüketim dengesi bunu gerektiriyor beğensek de beğenmesek de. bu olay inek , koyun, tavuk, domuz, ördek ya da tavşan hepsi için aynı sadece biz amatör balıkçıyız diye bize ağır geliyor. maalesef alışmak ve kabullenmek zorundayız
Aynen.... güzel yorum.... ....ancak bizim marketdeki konserve-tonlar bunlar degil.... Sadece yazili ve palamut yeriz.... Bu tonlarin hepsi, tüm olarak Japonya'ya gönderiliyor.
Dogru.....sizde haklisiniz . .... ben düsündüm, siz yazdiniz olayi....... kuzu olsun, dana olsun, orkinos olsun........hayat böyle
ben gırgırda ton balığı yakalanma olayına şahidim çıkardıkları anda gırtlaklıyolar ki eti bozulmasın, kendiliğinden ölürse eti para etmiyormuş, hatta bu işi yapan bi tayfa bulunuyo elinde yarımay şeklinde bi bıçakla çıkanların gırtlağını kesiyo direk
Olayı abartmayın Bu avı yapanlar profesyonel avcılar geçimlerini bundan sağlıyorlar ve bunlar normal şeyler Yorumlar çok yalnış katiller felan kanını donduran görüntüler falan abarmayın arkadaşlar. Murat abinin dediği gibi amatör balıkçılık sitesindeyiz diye de abarmanın anlamı yok. Amatör Kasapcılık sitesi olsaydı orada olsaydık profesyonel kasaplara yada kurbanda kesilen kuzulara mı laf edecektik. Etmeyin eylemeyin, her şey yerinde kıvamında güel. Bizler amatör avcıyız , ve bizlerin amatör avcı olması profesyonel avcıların avlarına yada yasal olan avlanma yöntemlerine karşı çıkmamıza sebebp olmamalı...........
Yemem,kimseye tavsiye etmem,yiyenede mani olmam abi.Balık yiyeceğimde gider tutar yerim.Olmadı çok zorda kalmadıkça balık satın alırım ton değil.Ne gerek var. İmitasyon deri varken gerçek deri için fok yavrularını öldürmeleride (döverek)aynı durum.