insanın kendi eliyle ölüme gitmesi

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında sazan_kolik tarafından paylaşıldı.

1. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    hakkari yüksek ovada 5.4 buyuklugunde deprem olmus kanald anahaberlerini izlerke spiker mikrofonu vatandaşın birisine uzattı vatandaş van da depremden kactık burada depreme yakalandık diye cevap verdi elinde kücük cocugu telaşlı telaşlı.aklıma güzel bir hikaye geldi zamanında hersey sultan süleymanın emrine verilmiş cinler kuşlar rüzgar aklınıza gelebilecek herşey sultan süleyman zamanında vatandaşın birisi sabah erkenden evinden cıkmış rıskını kazanmak icin yolda yürürke azraille burun buruna gelmiş azrail vatandaşa söyle manalı manalı bakmış tabi vatandaşın icinede kurt duşmuş kosa kosa sultan süleymanın huzuruna cıkmış vaziyeti anlatmış sultanım bu gün sabah evden cıktım yolda giderken azrail alahisselam bana manalı manalı baktı benim canımı alacak heralde sen bilirsin beni hindistana gönder demiş sultan süleymanda vatandaşı kırmamıs bir üfürmüş vatandaş hindistana gitmiş sultan süleyman azraili huzuruna cağırmış olayı sormus sen bugun benim bir vatandaşımı cok kötü bakmışsın hayırdır demiş azrailde bana emir geldi bu adamın canını hindistanda al diye bende adama baktım kendi kendime ya bu adam hindistana nasıl gidecek diye düsündüm demiş.

2. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    :d :d :d :d

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    kısmet, bu.bu ülkenin gerçeği..

99 depreminde avcılarda idim.. bir komşum o geceyi yaşadı ardından düzcedeki anasına babasına gitti ordada ayrı bir deprem yaşadı...
    bir başka komşu .. marmarise gitti orada da depremi yaşadı..

arabistan bizi ittirdiği sürece bu olaylar devam edecek..

4. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    vatandaşın birisi vefat etmiş salını musallaya koymuşlar ön taraflarda saf tutan cemaatten iki tane yaşlı adam salın uzerindeki örtüde yazan arapca kelimelerin ne oldugunu tartışıyormuş birisi demiş heralde dua dır digeri de heral de ayettir diye tartışırken hocaya sormak akıllarına gelmemiş hemen arkalarında saf tutan genc birisi arabistan havayolları hayırlı yolculuklar diler yazıyor dayı demiş.

5. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    İnanmayın böyle şeylere