insanlik disi :(

Konu, 'Videolar' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    http://uccrow.blogspot.com/2008/02/fresh-fish.html

Arkadaslar bu tip videolar sürekli mailime geliyor. Burada bu sevimsiz vahsetin linkini vermemin amaci bu insanlara bir sekilde tepki verilmesi.. Blogumda yayinladigim gibi hayvanlara bu kadar acimasizca yaklasan bir insan toplulugunun ürettigi hicbir ürünle ilgim olamaz diye düsünüyorum.. Bu vahseti ve digerlerini seyrettikten sonra hic bir sekilde hic bir cin ürününü kullanmama kararini aldim.. Dedigim gibi amacim sizleri sarsmak ya da üzmek degil.. Bu tip olaylara bir sekilde tepki göstermek..

(bu arada sanirim youtube'a erisim engellenmis link Türkiye'den görüntülenmeyebilir)

Son düzenleme: 15 Mayıs 2008
  2. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    uğur abi paylaşım için teşekürler..ama malesef nasıl bir zihniyrtse youtube yasak bizim memlekette!!!

3. banudemirel

banudemirel Banu

Uğur Bey
    Youtube erişilir durumda bile olsa bu tip videolar seyredilir gibi değil. Bir iki defa karşılaştım kazara inanın gordüğüm bir iki kare bile olsa günlerce kendime gelemedim. Bir kangal ve irlanda seteri annesi olarak :D dayanamıyorum hayvanlara yapılan eziyete...

Çin malları konusu ise ayrı bir durum herşey Çin malı!!!! Nasıl yapmalı kaçmalı, boykot etmeli bilemiyorum inanın.

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    yaptiklari balik tatlisu kefali adamlar yemek kulturunde kendilerini asmis durumda birde Ugur abi sen kedi köpek yemeklerinin nasil yapildigini görsen yemek yemezsin bir daha....ya norvec ve islandada balina ve yunus katliamarina ne demeli...bizlerin de yaptigi ton baligi katliamlari var resmen pompali tufekle aldurme yapiyor adamlar...yapacagimiz pek bir sey yok bizler inek eti yiyoruz hindular da ona tapip kiyamiyor ANLAYIS FARKLI KULTUR FARKLI....
    http://www.youtube.com/watch?v=93TkKnctWGc
    http://www.youtube.com/watch?v=032WnEvSFHs

5. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    "yaptiklari balik tatlisu kefali adamlar yemek kulturunde kendilerini asmis durumda birde Ugur abi sen kedi köpek yemeklerinin nasil yapildigini görsen yemek yemezsin bir daha....ya norvec ve islandada balina ve yunus katliamarina ne demeli...bizlerin de yaptigi ton baligi katliamlari var resmen pompali tufekle aldurme yapiyor adamlar...yapacagimiz pek bir sey yok bizler inek eti yiyoruz hindular da ona tapip kiyamiyor ANLAYIS FARKLI KULTUR FARKLI...."

Olay bundan ibarettir !!
    Tebrik ediyorum ;)

6. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Maalesef olay bundan ibaret degil dostum.. Ben diger kültürlerin yaptigi kiyimlara da karsiyim.. Ama dünyada hicbir baska irk bir hayvani canli canli pisirip yari pismis yari canli yemiyor :( Ne yemek istersen ye ama önce o canliya sagi duy ve hak ettigi gibi ölmesini sagla.. Köpek de yiyebilirsin fare de .. Ama hicbir canliya kimsenin eziyet etme hakkinin olmadigini düsünüyorum.. Adamlar baliklari yari kizarmis yari canli yiyorlar, maymunlarin beynini hayvan canliyken yiyorlar, köpeklerin kedilerin derilerini canli canli yüzüp hayvanlari can cekisirken birakiyorlar.. ben buna kültür diyemiyorum kusura bakmayin..Tüm cin mallari uzak dursun benden..

7. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    Ugur abi seni gayet yi anliyorum bende senin gibi cok kizdim sinirledim simdi finlandiyada okula gidiyorum ve sinifimda 8 taylandli 3 cinli var bunlarla bir sure bu sebebten muhattap bile olmadim bir gun sebebini sordu neden bizle konusmuyorsun diye bende sizlerin canlilara hic bir saygisi yok ve yamyam gibi ne bulsaniz yiyorsunuz dedim ve yerde böcek gördugumuzde bak taze yemek gidiyor yakala gibi alay bile ettik zaman ilerledikce muhattab olmak zorunda kaldik ister istemez aslinda kulturel olarak bize cok yakin insanlar bana bu konuar hakkinda dedikleri eger sen taylantta dogsaydin ailen taylandli olsaydi sen de kedi köpek böcek vs yiyecektin ister istemez cocukken bu sana ögretilecekti dedi ve bunu dusundukce ve onlari tanidikca anlamaya basladim...
    simdi gelelim hayvanlari neden canli canli eziyet ediyorlar ton,kilic,lambuka gibi baliklar yakalandiginda kafasina bir sopa vurularak oldurulur ve kuyuruk ve girtlagi kesilerek vucundundaki kanin akmasi saglanir bu sayede etin tadi bozulmaz eger bu islemler yapilmazsa etin degeri duser.bu insanlarda kedi ve köpekleri sopayla döverek etin yumusadigini ve daha lezzetli olduguna inandiklari icin bu bizim iskence dediklerimizi yapiyorlar...her nekadar illegal olsada...bizim kurban bayramlarimiz aslinda cok mu farkli?bir hayvani adak etmek icin yasananlari ve rezaleti her yil tum dunya tv den izliyor...isin bir diger yani ise sizin bahsettiginiz bu boykot olayi tum teknoloji malesef uzakdogudan geliyor...o zaman dagda yasamak lazim ve bu mesaji okudugunuz bilgisayari cöpe atmaniz lazim...yani bizlerin yapabilecegi pek fazla bir sey yok kendi hukumetlerinin bunu kötu seyleri gencleri egiterek ve caydiri cezalarla ilerde onleme alabilir tabiki gucleri yeterse bu isin mafyalarina cunku canli hayvan ticareti bu cetelerin elinde...olay bundan ibaret malasef...empati yapmak lazim bazen:(