Instant Fisherman Dandik Makine

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında burjuva01 tarafından paylaşıldı.

1. burjuva01

burjuva01 MUSTAFA

Favori Kamış:
    Dam 2.70
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Karagöz 300 gr
    HERKESE SELAM Ben bu dandık makıneyı aldım ve herkese boyle bır hata yapmamasını tavsıye etmeye karar verdım sonucda ben balık avcılıgına yenı basladım ve bu ısın bu sıteyı girene kadar cok acemısıydım.ama bu dandık makıneyı aldım daha sonra burada engın bılgıye sahıp olan herkesden her bılgıyı almaya basladım ve bu makınenın ne kadar bos bır makıne oldugunu sızlerın sayesınde daha ıyı kavradım ama ısısten gectı ve gıttım banax sx 2000 ve dam onlıner tele spın 30-60gr 2.70 metre olan olan bır set kurdum anlayın artık ve bu makıneden uzak durun derım.Kurdugum setın ıse nasıl oldugunu sız abılerıme sormayı bır borc bılırım yardımlarınız ıcın tesekkurler:) :) :)

2. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Keske almadan önce sitede biraz arama yapsaydin....

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17411&highlight=Instant+Fisherman

Saygilarimla...;)

3. ateş-01-34

ateş-01-34 onur ateş

Favori Kamış:
    dam quick tele spin
    Favori Makine:
    dam quick slr spin 850 fd
    En İyi Avı:
    levrek 4.5 kg
    Banax sx 2000 i 1 yıldır kullnıyorum.Ağır bir makine,Daiwa BG serisine çok benzer.Fiyat ve performans açısından muhteşem seçim.

4. ozan

ozan Ozan

instant fisherman olunmaz ki öyle bir makine olsun fisherman olmak zaman ister emek ister. instant olmaz yani bu işler. neyse seçim bence güzel ama makine biraz büyük gibi amacı bilmek lazım tabi yorumu düzgün yapabilemk için;)

5. burjuva01

burjuva01 MUSTAFA

Favori Kamış:
    Dam 2.70
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Karagöz 300 gr
    ozan abı slm banax sx 2000 ı genel amaclı dusunerek aldım bıraz atcek bıraz beklemelı av ıcın yanı bırde hem denızde hemde tatlı suda kullanmak ıcın
    yoksa ryobı amazon alacaktım agır dedınız banax ıcın sımdı degıstırım mı acaba dıye düşünüyorum

6. Eğer ağır olduğu gerekçesiyle değiştirmeyi düşünüyorsanız bence değiştirmeyin..Çünkü sx2000'in 470gr. gibi bir ağırlığı var..Ve bu ağırlık makienelere göre normal hatta ideal bir ağırlıktır..Ryobi amazon ise yaklaşık 350gr civarındadır..Ancak ryobinin misina kapasitesi hem az hemde sx2000 e göre çok küçük bir makinedir.Beklemeli avlardan ziyade at-çek ve dere avlarına daha uygundur:)

7. burjuva01

burjuva01 MUSTAFA

Favori Kamış:
    Dam 2.70
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Karagöz 300 gr
    erdal abı sende cok saol yanı banax ılede atcek yapabılırım dıyorsun ben daha cok yenıyım ve tecrübelerınız syesınde bırseyler yapacam cunku sayenızde coksey ogrenıyorum

8. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Sağlık olsun.Başlangıçta olur..

9. ozan

ozan Ozan

atçek için edeal makine olmasada oldukça iyi. ben eski dam quicklere bayılıyorum ufak hafif hızlı ve çok misina alıyor. albastar kk40 da kıyıdan atçek için güzel makina

10. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Hepimiz yeterince tecrübe sahibi olana kadar birkaç zoka yutarız. Önemli olan damağımızda bıraktığı tattır...:)