internetten alışveriş acil yardım

Konu, 'Genel Konular' kısmında %murat% tarafından paylaşıldı.

1. %murat%

%murat% murat

balikmarketim adresinden daha önce alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi??

kargo fiyatları nedir ? güvenilir mi?

2. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    pelikan 15-40 gr atarlı kamışım
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    2 kilo kalkan ve 4,5 kg levrek.
    alışveriş

arkadaşım balıkmarketimden alışveriş yapmadım ama netten www.avmarketi.com'dan çok alışveriş yaptım hiç sorunla karşılaşmadım dedikleri vakitte aldığım ürünler elimde oldu.benim için güvenilir bir site.biraz daha bekle bakalım o sitedende alışveriş yapan ustalarda çıkar elbet.

3. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    ben daha önce yaptım.. izmir firması kargo izmirden geliyo.. kargo ücreti standart olarak hatırlıyorum 4-5tl gibi bişi birde 150 tl üzeri sanırım ücretsiz.. ben 1 kere alışveriş yaptım pek memnun kalmadım açıkçası malzeme kalitesi olarak beklediğim gibi gelmedi ürünler.. ama avmarketi.com u tavsiye ederim sürekli oradan alışveriş yapıyorum.

4. yelkoma

yelkoma SERDAR

Favori Kamış:
    dcd
    En İyi Avı:
    1,5 kg levrek
    ben balık marketim.com dan kullandığım botu aldım .
    sağolsunlar hediyeleri ile birlikte malzemelerim tam zamanında geldi ve her telefonuma sabırla cevap verdiler.
    sattıkları ürünün sürekli arkasında oldular .
    yedek parça ihtiyacım olduğunda 2 günde temin ettiler ben çok memnun kaldım.

5. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    kamış aldım mepps aldım sadece. Kamışım geldiğinde ucu kırılmış kılıfın içine dağılmıştı, 1 gün sonra geri yolladım bana yenisini iade ettiler. Kamışı sipariş verdiğim zaman en az 3-5 kez aradılar yardımcı oldular kamış seçme konusunda.
    Mepps ler ise kaliteli şuanlık bir sorun yok.
    avmarketi.com ise ordan makine aldım 15 tane mepps aldım 6 tane böcek rapala aldım, misina aldım,kamış çantası aldım yaklaşık 400TL masraf yaptım hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ediyorum. İletişim bilgileriniz tam olursa eğer hiçbir sorun yaşamazsınız. Aramak için asla çekinmeyin, iletişim şart.

6. murad

murad Murat

Net üzerinden satış yapan her firmadan sürekli alım yaparım. İzmir'de olmasına rağmen gerek sürat, gerekse satış sonrası hizmet (değişim, iade vb) açısından en memnun kaldığım firmadır. Kargo ücreti anlaşmalı olduğundan normalden daha hesaplı olmaktadır.

7. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    Eğer balıkmarketim.com adresinden seçtiğiniz ürün var ise istemeden önce bana bildirirseniz cumartesi günü gideceğim, seçilen ürüne bakarak tekrar buradan bilgi verirebilirim.

8. BiG_mAsTeR

BiG_mAsTeR Mustafa

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-Flex 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Spector
    Bende avmarketi.com dan yaklaşık 1000TL lik alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Pazar akşamı verdiğim sipariş salı günü elimde olmuştu. Tek yanlış giden tarafı kredi kartından 7 taksitte çekeceklerine 12 taksitte çekim yapmışlar :p

9. LapinCash

LapinCash

Ben avmarketinden alışveriş yapmayı düşünüyorum , yorumlara bakılırsa iyi olduğu söyleniryor birde ben havale ile alışveri yapacağım acaba bir sorun çıkarmı ?