arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama sorumu sorayım yinede av marketi yada online oltacıyı kullanarak alışveriş yapmak istiyorum hangisi daha güvenilirdir.kargo teslimi yada zamanında ulaşım geri iade vs .gibi yada önereceğiniz başka yurt içi site varmıdır . vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler .
avmarketi'den istanbul'da yasadigim dönemde birkackez alisveris yapmistim, herhangi bir sorun yasamadim.. Online oltaciyi ilk kez duydugum icin karsilastirma yapamiyorum
yani ne yalan söyleyeyim av marketinden baya bi siparişim oldu herhangi bir sorun çıkmadı ayrıca sizi telefonla arayıp bilgilendiriyorlar.Kargo ise ertesi gün ulaştı siparişi verdikten sonra.Rastgele
www.erginbalikcilik.com nutrabaits,shimano gibi markaların birçok ürünü mevcut ben bırkaç sefer alışveriş yaptım ertesi gün ürünleri teslim aldım
kısıktaki 2.75 ytl lik iğneyi 4 ytl ye satıyorlar. az kalsın alıyordum. iyiki almadan önce kısıktan bilgi almışım.
onlineoltacı.com ben daha önce birçok kez alışveriş yaptım. Kargon 24 saat içerisinde elinde. Son derece güvenli. Aldığım bir kamışta üreticiden kaynaklanan hata oldu ücretsiz değişimi yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.
internet alışveriş Arkadaşlar Merhaba, Yazılan alışveriş yorumlarını okudum, bende kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim. İnternet üzerinden birçok alışveriş sitesi bulunmakta, şimdiye kadar ilk alışverişimden itibaren hiç sorun yaşamadığım fiyat, teslimat ve ilgiden dolayıda kopamadığım avmarketi.com u tavsiye edebilirim. Diğer siteleri kötü veya iyi diye mukayese edemem ama avmarketi hakkında olumsuz hiçbir olayım olmadı. Şu anda 1,5 yıldır Almanyada yaşıyorum ve geçen ay Münih'de yaşayan bir arkadaşım Türkiyeye gittiğinde elinde olmasını istediği 6 Beygirlik Motor ve teknesini avmarketi.com dan satın aldı. Teslim adresi Türkiye olmasına rağmen ürün ve teslimat ile ilgili 3 kez avmarketinden Almanyadaki arkadaşımı arayarak bilgi verdiler ve sorunsuz olarak teslim ettiler. Bu yüzden herkese rahatça tavsiye edebiliyorum. Herkese keyifli avlar....
ebay kullanımı biraz karışık geldi bana nerden bilgi alabiliriz ben burda bi kere görmüştüm fakat daha sonra yerini bulamadım arama motorunada yazdım ama benim bilgisayarda bir gariplik var galiba
merhaba fatihtensin bi ara istoça git orada geze geze göre göre al derim. internet sakıncalı değil ama görüp ellemek daha başka