eBay derken? eBayın Türkiye temsilcisi gittigidiyor... Oradan yardım istersen istediğin yardımı sağlarım.
Hımmm bu yurt dışı ebay dımı ? gıttıgıdıyor.com danmı yoksa turt dışından aldıysanız bı kaç soru sormak isterim
Ben 800 - 900 dolarlık bır fotoğraf makınası ıstıorum. Ama 100 dolardan fazla olunca gümrüğ takılıyor benım üründe 800 - 900 dolar olucağı ıcın gümrük vergısı alınır bu tutar neye göre hesaplanıyor ne kadar vergı öderim ?
Ebaydan alışverişte..satıcının power seller yada %99+ positive seller olmasına dikkat edin..Ödemeler paypal ile yapılır..Aldığınız malı imkan var ise Us post ile ve hediye olarak göndertin..Yılbaşı bayram ve diğer bazı günlerde gümrük geçiş miktarı 400 e çıkar..vs.vs.. Mutlaka deneyimli birinden doğrudan yardım alın..Özellikle Türkiyeden çok sorun yaşayan var Gümrük le ilgili herşey..getirelecek malzemeler..vergiler..turar vs vs http://www.gumruk.gov.tr/content.aspx?cT=3&cId=b_yolcu#9
Erdal abi hoş geldin. Yoktun galiba buralarda gözükmüyordun. Bir misina sormuştum özelden sana okudun mu
onur benim bildigim kadar gümrük 300eu ya kadar serbest fakat sen istedigin fotograf makinasini yurt disinda tanidigin biri varsa ona siparis et basin agirmaz markasini yaz fiyatlari arstirabilirim istersen.
Özelden yanlışlıkla bazı mesajlarımı silmişim..Tekrar gönderebilirsen yardımcı olurum. .benim mesaj kutusu çok küçük hemen doluyor
evet biri geldi biriside 25 de yola çıktı bekliyorum. amam benimkiler öyle pahalı değil . Amaç öğrenmekti.
bende denemek cın aslında ucuz seyler almak ıstıyorum ama bu seferde kargo parasın ayazık olucak 30-40 dolar ürüne 20-30 dolarda kargoya
yarin arastiririm fiyatlari bildiririm alisveris yerlerinde subat aylarinda güzel indirimler oluyor acele etme, internetten baktim 457 eu dan basliyor
abi bahsettigin şey hakkında bilgim yok ama fotograf makinesi istiyorsan canon 5mg. pixel tavsiye ederim hem 400-500ytl arası bi tutar hemde üstün kalite...