Merhaba Balikavi.net üyeleri Okuma safina pro 40 spin makineme ip misina sardirmak istiyorum hangi misanayi tavsiye ederseniz.
Kardeşim biraz tuzlu ama.. http://www.spotbalik.com.tr/Tournament-8-Kat-Ip-Misina-135mt-08mm-026mm-arasi-012mm,PR-37211.html
Cengiz selam, ilk defa ip kullanıcaksan kendo veya powerline marka almalısın, ilk tecrübende iyi bir misina alırsan canın yanar. spinde kendo 0.12 bence fiyat performans bakımından şahanedir.
Sufix 832 kullanıyorum yıllardır iki spin makinamda toplam 3 makarada sarılı çok memnunum tavsiye ederim
Ben remix son silk kullanıyorum 020 çok sağlam ve hassas 4 yıldır makine de sarılı fiyatında uygun tavsiye ederim
makinenin misina kafası nasıl bilmiyorum ama eğer kafası ipe uygun değilse ip insan rezil ediyor uygunsa çok zevk veriyor. benda alba makinada çok karışan bojin shimano catanada sıkıntısız kullandım
Özkan'a katılıyorum ve Kendo diyorum. Tüylenme, kuşgözü vs olaylar olmadı daha. Sanırım dikkat ettiğim için.. İlk etapta pahalı iplere yönelme Cengiz. Fatih'in (Oflu) öneriside ilk bana Bojin olmuştu. Bir türlü dediği dükkana gidemedim.
Ben cinden getirttigim gordon marka ipi kullaniyorum. Ilk ip deneyimim olmasina ragmen sorun yasamadim. Markasi gordon, aliexpresten almistim. Fiyati 500 metresi 13 dolar
Düşünceleriniz ve önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Özkan'nın da dediği gibi şimdilik Kendo alayım daha sonra bakarız bir çaresine
ip misina deforme olmuyormu deniz suyuna gir çık sertleşme kristallenme olmuyormu? 4 yıldır aynı marke ipmi sarılı aynı ipmi sarılı yani ipi yenilemediniz mi 4 yıldır