Elimdeki En iyi sonuç veren rapalalarımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar sizinde eklemek istediğiniz var ise konuyu zevkle takip edip takımımı düzecegim 1.Rapala xrap hs (Palamut Familyası ) 100 gramlık kurşun arkasına 10-15 metre ip vererek sırtı usülünde güzel sonuçlar alabilirsiniz. 2.Yozuri Blue Tiger (Lüfer Familyası) Kıyıda At Çek Yada Rolantide Sırtı İçin 100-120 gram parça kurşun ile rapaladan yarım metre ön tarafa küçük bir aynalı kaşık daha iyi sonuçlar almanızı saglar 3.Strike Pro beakster 266-713 ( Levrek ) Kıyıdan Hertürlü Çalkantılı Suda İddialı Bir Sahte İleri Atışlar İçin Mantar Yada Su Topu ile İyi Sonuçlar Alabilirsiniz
Strike-Pro EG-063F renk 302 Sırtıda Palamut, Torik katili. Sırtı çekilecekse başka renk sahte yanıma almam
Benim de fovori gelibolu sahtesi Ges-kendo haryu 125f 03-04-17-20-21 sıralamasıdır. Çanakkale de çok verim alıyorum lüferde şu günlerde.
Öncelikle herkese merhabalar, benim kullandıgım suni yemde RAPALA MAX RAP 130MM FB kodlu yem. daha at çek konusunda yeniyim 2 hafta oldu malzemeleri almam fakat daha siftahım yok bodrumda bana önerebileceginiz suni yem çeşitleri var mı teşekkürler
Daiwa sp minnow, pelican sodium, pelican propan 125. Hem fiyatları uygun, hem sağlam, hem atışı iyi, hem de aksiyonları iyi.
Su fayuya bi ben is yaptiramadim yahu 2 liralik silikon (kucumsemek deil) yada cakma sahteler is yapior fayu yapamiyor. Ona benzer tonlarda is yapiyor o yerinde sayiyor ne is cozemedim. Yuzmesinde problm yok