isanbulun güzelleri ama pişmiş :)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Goldarrow tarafından paylaşıldı.

1. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    arkadaşlar kusura bakmayın makınemız yoktu yakalarken ve sonrasında canlı ıken resımlerı çekemedık bari dedim pişmiş hallerini gösterelim.:)cumartesi aksamı eren abi(erenozler)ile birlikte saat 3 gibi çıktık yola o trafıkte canımız cıktı bu arada davut kardeşimiz(sniper85) de bıze katılacaktı akşam üzeri 18:30-19:00 gibi avlagımıza ulaştık 3 kişi eski yerimizi kapmışlar yenı bır yer keşfedip gönderdik oltalarımızı.Derken davut 1-2-3 hop koptu gidiyor bızde daha tık yok.Acemi sansı falan derken eren abi başladı cekmeye bende garibim 1 tane bıle yakalayamadım ama olsun yaptıgım mangal ve cay hepsine değdi.Toplam 15 tane diye düşünüyorum balık yakalandı davut daha sonra lımıt altı butun balıkları suya geri iade etti sanırım daha sonra videolarını koyar.Avımız bu sekılde devam etti ben sabah düzce yoluna koyuldum eren abi ve davut 16:30 a kadar orada devam etmişler.Bizlere afiyet olsun sizlere de şimdiden buyrun beraber olsun diyeceğim ama uzgunum hepsi bitti.:)fotolar az sonra[​IMG]

Son düzenleme: 21 Haziran 2010
  2. deePblue

deePblue na

pardon
    balıkların türü neydi ? :)

3. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bildiginiz kara sazan pişmiş ve dilimleniş oldugundan tanıyamadınız tabi :)

4. deePblue

deePblue na

:)
    tamam
    afiyet olsun tebrikler..

5. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Vayy Fatih Abicim sen benden önce davrandın haa... Tabi yorulmadın ki hiç. Valla daha yeni yeni kendime geliyorum. yorgunluk yavaş yavaş geçti gibi ama kızarıklar hala sızlatıyor. :( resmen halk tabiriyle AMELE YANIĞI olduk Eren Abiyle. Videoları birazdan paylaşıyorum.
    Bu arada afiyet olsun o balıkları ne ben ne de Eren Abi en çok sen hakettin.
    Arkadaşlar kim ki balığa gitmek isterse Fatihi ve o müthiş semaverini de yanında götürmeye gayret etsin. O nasıl bir çaydır. Tadı hâlâ damağımda. :)
    Gece boyunca Eren Abiyle biz atıyoruz oltaları arkamıza bi dönüyoruz ki ateş yakılmış alervler yükseliyor. Ne zaman odunları kırdın da dizdin de yaktın be kardeşim. İzci misin be mübarek. :D
    Niyetim turna avlamaktı ama olmadı. Fatihim senden sonra omuzlarımıza kadar suya girip Turna taradık /yeni kamış ve makinemle:D) ama tık yok. Ne yapalım vermeyince Mâmud neylesin Dâvut.:) Nasip...
    Birdahaki sefere yanımıza 1 küçük piknik tüpü ve lüküs almayı unutmayalım. Tabi bol miktarda da yakacak odun... :)

Son düzenleme: 21 Haziran 2010
  6. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    balık bahane maksat eğlence :) tesekkür ederim davut iltifatların için semaveriminde dılı olsa oda katılırdı bana.

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tebrik ederim, heyecanlı ve capcanlı geçen bir av günü olmuş. Yenilmiş, içilmiş afiyet olsun.:)

Davut da oltayı ıslatmış ki; en güzeli de bu olsa gerek. Salma anını ölümsüzleştiren videoları da bekliyoruz tabi. Güzel avlarda güzel balıklarla güzel dostluğunuz daim olsun.:)

8. GRAFTT

GRAFTT Hikmet Soydaş

Maşallah, pişmiş haliylede balıklar iştah kabartıyor gerçektende...

9. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Nuri abi videoları yükledim ama henüz yayınlanmadı. ilk fırsatta hem burada hem de kendi açtığım ve avımızı detaylı olarak anlattığım İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları bölümünde yayınlıcam. Ayrıca iyi ve güzel temennilerin için de çok teşekkürler abi.

Son düzenleme: 22 Haziran 2010
  10. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hepinize teşekkur ederim sahsım adına.İşallah ileride hep beraber baska bır organızasyonda beraber oluruz.