Captain KING FISHER 1423 210 15-25 lbs 2.10 metre parça sayısı:2 Turna için at-çek yaparken kullanacağım kamış da bu arkadaşlar. İnşallah iyi bir takım yaptığıma inanıyorum. Siz ne dersiniz. (Makinem makineler bölümünde yayınlandı (Shakespeare 035 Front Drag), Oraya da yorumlarınızı bekliyorum.
Av marketi sitesinde bir yorum çıktı. "insana cok iyi ozguven veriyor agir degil ele iyi oturuyor cekeri konusunda supheye kapilmiyorsunuz ilk saniyeden endiseleriniz yokoluyor "
Teşekkürler. İnşallah yormaz da uzun süre at-çek yapabilirim. 210 biraz uzun gibi geliyor bana da(İbrahim Abi'nin de dediği gibi) 190 olsa daha iyiydi sanki, ama daha kısası(bu fiyata ) kalmamıştı...
Şöyle diyeyim.Link tıklayıp biraz aşağı inerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. http://www.avmarketi.com/asp/product/6982/CAPTAIN-1423-KING-FISHER-KAMIS-210CM
Ben bu yorumu okumadan almıştım. Umarım benimde elime oturur. Araşırdığın için teşekkürler. Makine için de bi araştırma yaparmısın Emre kardeşim. Ben nette bi fiyat bulamadım da.
bence uygunluk acısından gayet ıyıydi davut kardesim zamanla kullandıgında daha ıyı anlayacaksın derim....
vaaayyy İbrahim Abi, İkisinden de çok memnunum ben zati ama makineyi kullanan arkadaşlar varsa onlardan dayorum almak istedim. Kamışın halkalarından geçecek klipsli fırdöndüyü de ayarladım. Şimdi top yine sende. İlk maçta beni de ilk 11'e alırsan pozisyonları değerlendirip golle sonuçlandırmaya çalışırım ben de Ustam benim...
Davut makinen hayırlı olsun, güzel makine, her amaca uygun yedek metal makaralarının olması avantaj, biraz ağır ama siz bizim gibi yaşlı değilsiniz , güle güle tadında avlarda kullan kardeşim, kamışa gelince 2,10 başlangıç için iyidir, denemeden bilemezsin, ben kamışlarda kullanımın insanın kendi içine sinmesi taraftarıyım, tavsiyelerin tamamı çoğu zaman senin hissettiklerini veremeyebilir. Gönlündeki avlara
sevgılı kardeşim makinan cidden iyi garantisi olması 2 kat ıyı tabi fişi kaybetmezsen kaybetsende bayının uzerıne cullanırız kaçamaz .. ama dedıgım gıbı ben suan tatlı suda 1.80 benim için çok ama çok ideal bir kamış tabi dolgu olmak kaydıyla hem yer kaplamıyor hemde saglamlıgı var tabi yınede kişilerin seçimi kendne gore daha ıyı bızımkısı tavsıye yarın beyenmezsin bir şey diyemem avlandıkça neye ıhtıyaç duyarsın neler kullanman gerekecek buna kendın karar verırsın başlangıc için bende gayet guzel.. ilk 11 meselesine gelınce turna avı ıcın ya fazla bot olacak ya kayık kıralanacak) o zaman ama sazan ıcın ılk olta atacagım zaman emın olkı ilk 11 desin ama 7 numaralı formayı vermem haberin olsun
Haklısın İbrahim Abi makina da kamış da harika. Bugün sazlıbosnada omuzlarıma kadar suya girip at-çek yaptım ama nafile... bütün çeşitleri denedim(meps-klasik kaşık-vb.) hiç biri işe yaramadı. tekne şart yani . 7 numaraya gelince benim gözüm 10 numarada ama şimdilik senin uygun gördüğün bi sırt numarasını da taşımaktan şeref duyarım.
Takım yani (kamış,makine ve misina) kombinasyonu eline oturdu mu? içine sindi mi? vücudunun bir parçası gibi hissettin mi? geri kalan yalan, hayırlı olsun, sıra gönlündeki avlar ile bu takımı süslemekte artık, hemde bizleri sevindirmek bocun, Tadında avlara kardeşim.
Takım gerçekten on numara Murat Abi. Hele misinayı örgü aldığım için hiç pişman değilim. o misina ne sazları kökünden söküp getirdi bir bilsen...
süper, sevindim, takıma inancın ve güvenin olduktan sonra, işin %50 lik kısmını tamamlamışsın demektir.