Hastalığımın ateş, öksürük ve terleme belirtilerinin pik yaptığı, nöbet ertesi olduğum gece saat 22:30 sularında tel. çaldı. Arayan arkadaşım ısınma turlarına artık başlamamız gerektiğini söyledi. bitkin, halsiz ben bu önemli uyarı karşısında kayıtsız kalamadım ve aileden sorumlu bakanımızdan izin kopararak avlağımıza doğru yola çıktık. saat 00:30 gibi Olay mahaline vardığımızda bir amca 3 saattir atçek yaptığını ancak tık bile olmadığını söylese de bizim amacımız sadece biraz ısınmaktı. Zira hava cidden ayazdı, ay saklanmış, hafif hafif dalgalar kıyıya vurmaya başlamıştı. gece 3 e kadar süren ısınma turlarında bu misafirler, üçlü iğnelerimizin çekim gücüne sırayla kapıldı. Amcanın tahminim kalın misinasından olsa gerek bizim misafirleri göz ucuyla izliyor sürekli arabasına gidip sahte değiştiriyordu. bu ilk ısınma turunu keyifli kapattık. turlar ısınarak devam edecektir İnşallah. tabi sizleri haberdar etmek de keyif veren görevlerimizden. Herkese keyifli, kazasız, çevreci ve sürekli balık peşinde günler diliyorum. Bu arada forumda speedmaster game type mı naxave game type mı diye bir başlık açmıştım. speedmaster gametype artık ne yazık ki üretilmiyormuş. yerine üretilen powergame ise atarı 20-80 gr. benim sahte portföyüne pek uymuyor. Elinde fazla speedmaster gametype olan varsa lütfen seslensin kamış: Catana 270 mh makina: exage 2500 misina: Asso ultra 0.22 sahte: çeşitli su üstü ve az dalarlı sahteler 9-11 cm.
İncirler de güzelmiş, şifa olsun. Kuzular da ısınma için süperler yani. Isınman buysa, ustalığını düşünmek istemiyorum. Bizlere levrek bırakmazsın artık Tebrikler.
Tebrikler Zeki, çok sevindim. Harika bir ısınma olmuş. Bizim avlağın levreği mi bunlar, yoksa sizin oralardan mı? (Özel mesaj atarsan sevinirim) Sert sahte mi silikon ürünü mü bunlar? Bergama kalesi sanırım sütunların olduğu yer. Kanım höpürdedi sabah sabah. Nerenin levrekleri bunlar......
Zeki abi tebrikler, afiyet olsun valla sizin av gerçekten ısınma olmaktan çıkmış çift kale keyifli bir maç olmuş niceleri rastgelir umarım..
kardeşim maşallahın var bu yıl bizi gececeksin anlaşılar her zaman rasgelmesi dileğiyle sağlıcakla kal