İskele yaklaşık 14-15 metre uzunluğunda.Kamış boyu 3 metre. 3 numara iğne kullanıyorum. yem olarakta midye kullanıyorum ama yinede balık gelmiyor. saros körfezinde iskeleden güzel bir balık avı iin yapılması gerekenler nelerdir açıklarsanız sevinirim.(çapari, suni yem,canlı yem???)
öncelikle merhaba ; bahsettiğin bölgede balık yakalayamamak zor olandır sanırım eğer avlandığın saat,derinlik,dip yapısı gibi bilgileri verirsen belki yardımcı olabiliriz sana..
Derinlikliği tam olarak bilmiyorum ama dip yapısı tamamiyle kumlu taş yok ve avlandığım saatte akşamüstü 16:00-19:00 arası.
Biz saros da genelde tavuk eti kullaniriz kumlukta mirmir,karagoz alanilirsin ayrica zargana topu ile de zargana alabilirsin gerci zargana icin biraz erken ama sansini yine dene
Sülünez, boru kurdu, karideside bir dene, sülünez ve karidesi bir gazete kağıdına üst üste gelmeyecek şekilde yay, hafiçe tuzla, tuz yemleri sertleştirip balıkların yemi almasını zorlaştıracaktır, 1-1.5 saat beklet, sonra arka yüzlerini çevir ve aynı işlemi tekrar et, üzerinde tuz kalmaz ama varsa silkele ve bir kapaklı kaba koy buzluğa koymamak şartıyla buzdalabına koy gittiğin yerde iğnenin boyuna göre kes kullan bakalım hangisinden netice alacaksın... ...RASTGELE...