yaz tatili nedeniyle adanadan arsuza geçiş yaptık sonunda.tabi oltaları suyla buluşturmak çok uzun sürmedi saat 7 civarı sabah keşfini yaptığım bölgeye serdim oltaları.bölge çok kayalıktı bilerek seçmiştim ama takım ve kurşun kayıplarından sonra 2 saatlik bir süre sonunda oltaları toplayıp kumluk alana geçtim.geçmeden önce kayalık bölgeden cinsini bilmediğim ama kaya balığı diye tahmin ettiğim bir balık ve küçücük bir mırmır tuttum tabi her ikiside suya iade.kumluk bölgede sanırım çok fazla yosun vardı oltaları her çektiğimde hem misinada hem de iğnelerde bolca yosun yaprak oluyordu orda da 2 yengeç tutuldu ve suya iade edildi.ilk macera böyle son buldu bugun başka yerlere keşfe çıkıp akşamda orda olta sallamayı planlıyorum.herkese rastgelsin
dostum sana naçizane tavsiyem o kumluk dediğin bölgede gece avı yapmandır. bilmem pek arsuzu ama bizim burda gündüz bir şey ancak eylül ekim gibi olur diye düşünüyorum tabi açıkta avlamak farklı
zaten av tipi olarak gece avına daha aşinayız yalnız birkaç gündür sert esen rüzgar tüm kıyıyı yosun demeyim de nasıl anlatayım dal yaprak gibi birçok şey ile doldurmuş.bende kumluktan umutluyum bakalım birkaç gün rüzgar azalsın tekrar deneyeceğim.olmazsa iskenderun'a geleyim şu meşhur avlarından beraber yaparız.adana bölgesine pek yabancı değilsin orhan abiyi falan hep tanıyorsun kısmetse beraber av yapar hemde tanışmış oluruz
memnuniyetle ne demek fırsatları değerlendiririz. Orhan abiyi raporladan tanıyorum vede yaptığı avlar özellikle levrek beni cezbetmekte. dolayısı ile uzak olmasına rağmen meşhur avlağına gittim. inan ile orda tanıştım. orhan üstad ile daha yüz yüze görüşmek kısmet olmadı. osmaniyeli olduğumdan yöreyi tanımam o yüzden yani dörtyol hattı diye bir konuvar orayıda takip edebilirsin ordada 204 sayfa nerelerden güzel balık alındığı ziyadesi ile var. gerçi arsuz tarafı pek yok iskenderundan öte ama sıkılmazsan okuyabilirsin katkısı olacaktır.