İskenderun depreminin balıklara etkisi varmıdır ?

Konu, 'Genel Konular' kısmında makifbaz tarafından paylaşıldı.

1. makifbaz

makifbaz

Favori Kamış:
    olta,kamış
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Akya ve 800 gram Lagos
    Arkadaşlar,herkese merhabalar..
    Dün akşam saat 20:00 sularında başladığım 00:50 gibi bitirdiğim en kötü şartlarda bile 2-3 adet çupra,sargoz alabildiğim avlak yerimdeki avımda tek vuruş bile alamadım.Normalde o kadar süre durmazdım bile ama o zarganaların,yavru kefallerin su üzerindeki inanılmaz derecedeki(görsel olarak büyük bir keyif) kaçışmalarından bölgede avcı balık sürüsü olduğunu düşündüğüm için avımı o kadar uzattım,fakat oltamın ucunda birkaç yengeçten başka hiçbirşey yoktu.Eşyalarımı toparladıktan sonra çorbacıya doğru giderken arabanın önünde geçen martıda iyiden iyiye şaşırtmıştı beni zaten 5 dakika sonrada çorbacıda depreme yakalandım.Acaba balıkların kaçışmalarının sebebi depremi önceden hissetmelerimiydi ?
    Herkesin bayramını kutlarım ;)

2. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    olabilr balıklar sesleri ve titreşimleri çok iyi hissederler deprem esnasında ve öncesinde bir takım belirtiler oluyor balıkların saklanması yada kaçmasıda bunlardan biri olabilir ama yapmış olduğunuz şansız av belkide bir tesadüf de olabilir olaya birde bu açıdan bakmak gerekir.

3. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    deprem esnasında teyzemin oğlu tekneyle denizdeymiş. kütürt!!! diye denizin altından gelen sesi duymuş ardından ıslık benzeri uğultu duymuş.. derhal kıyıya atmışlar kendilerini.:eek: