Uzun hatta çok uzun bir aradan sonra herkese merhaba Balıklar iskenderun da isos otelinin yaklaşık 2 mil açığında yakalandı. Bütün bir yaz o bölgede avlandım çok verimli bir bölge . Diğer resim 2009 bahar aylarından kalma. Resimdeki kız meraklı bir misafir.O da kendine yer buldu resimde ADANA/haylazlı
sevgili Aykut bey, eski bir üyemiz olarak sirkülerde birçok değişiklik olduğunu ve dolayısı ile tutulacak balık boylarına bazı kısıtlamalar getirildiğini hatırlatmak isterim. çok bereketli ve güzel geçmiş olan avınızda bazı balıkların boyları ufak gözükmekte. gelecek avlarınızda ufak boydaki balıkları geri salmanız dileklerimle
Keşke resimlerken yanına boyları hakkında net bilgi verebilecek bir nesne koysaydım. Şimdi ne desem boş. Küçük balık konusunda çok hassas olduğumu bilmenizi isterim. Uyarınız için teşekkürler.
harika Merhaba İskenderun da hala balık tutulabildiğini görmek beni çok sevindirdi. Elinize sağlık. İskenderun da son avım 4 sene önce nato iskelesinde idi ve iki adet iri kofana ve kendi yaptğım bir takımla 8 adet kalamar almıştım. Bu tür balıkar zamanla körfeze giriyor ama sizinki çipura ve mercanın ana vatanı olan biryer olmasına rağmen trol, gırgır, ve dinamit saldırılarıyla balığı bitirilmiş bir memleket için daha başarılı bir av olmuş tebrikler.
Tebrikler,çok güzel çeşit yapmışsınız.Kimbilir yemeside ne keyifli olmuştur.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
Tebrikler bir Adanalıya yakışan bir av.. O 2 tane gümüş sanırım. O gümüşlerin kol kadarını gördüm ve çooook şaşırdım.
yok emre kahve rengi görünen 2 taneyi diyorsun ama onlar gümüş. yakalaması çok zevkli. tavsiye ederim.
Abi çok özür dilerim yeminle gümüş dicektim nasıl mezgit dedim. Vallaha yanlışlıkla odu. Babamla konuşuyodum dalmışım.Bende diyorum lan bu yazıda bi terslik var gümüş işte.Çok pardooooon. Hangi takımla yakaladın abi ?
klasik 3 lü dip oltası akıntıya bırakıyorum botu çapa atmıyoruz böylece sürekli farklı balıklar takılıyor oltaya.... bir yerde gümüş bir yerde çupra böyle gidiyor av..