selamun aleykum herkeze rast gelsin ama bana bi türlü rast gelmedi yaklaşık mayıs ayından beri iskenderun kıyıdan avlanıyorum daha dogrusu avlanmaya çalısıyorum gecen seneye kadar sahilden boru kurdu ıle kıloluk levrek almama ragmen bu sene aynı yerden ufak bi mırmır bıle alamadım belkı 15-20 defa gittim farklı bölgeler denedım gene yok bu sene hiç balık tutamadım bu gidişle bırakacam bu aktiveteyi tadı kaçıyo çünkü kullanılan yemler 1- boru kurdu 2- sülinez 3- tavuk gögsü ( nadiren ) 4- yengeç (nadiren ) önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Levrek için, kayalarla dolgu yapılmış bir avlak seç derinlik 2-5 metre arası yem olarak canlı karides kullanmalısın mümkün olan en hafif şamandıranın arkasına 1 kulaç misina kıyıdan 10 ila 30 metre uzaklık aralığında at bekle. Karidesi büyüklüğüne göre kuyruğunun birinci yada ikinci boğumundan tak. Kalın olta kullanma karidesin canlı kalması lazım. Sabah suyunda dene. İlk raporunu heyecanla bekliyorum. Bol şanslar.
önerilerin için teşekkur ederım haftaya deneyeceğim bu önerini suan balıktan tamamen soğudum biraz özlemem lazım
Bu soğumalar genelde üç gün sürüyor sonra kaşıntı başlıyor. Birde bir yerden duyum alırsan falanca yerde çok güzel balık yaptı diye gece uyku girmez soğukluk falan kalmaz hemen geri ısınır balıkla aranız
canlı karides bulunmuyor burda ama taze tüm karidesle denedım olmadı ama gecen hafta aksam süper balık yapıodu hatta adamın bı tanesı balık tutmayı bılmıyormus zevkıne takılmaya gelmıs karides atıyordu kendısıne boru kurdu verdım sanıyesınde kolum kadar levrek aldı sinirden kudurdum hemen bende attım oltayı denıze aynı levrekten bende alınca sinirim geçti
Boru kurduyla peş peşe iki levrek güzel şans... Tebrikler... Balıkların fotoğrafını çekmedin mi güzel bir rapor olurdu...