iskenderun mırmır avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında suat sert tarafından paylaşıldı.

1. suat sert

suat sert suat sert

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    akya 25 kilo
    [​IMG][/url][/IMG]evet sevgili dostlar gecen hafta yaptıgım ama yeni siteye yükleme fırsatım olan mırmır avımın resimlerini begeninize sunuyorum.bu aralar iskenderun sahilleri mırmır yönünden güzel av vermeye başladıgını duyunca bende birkac paket sülünez ve boru kurdu alıp şansımı denemeye karar verdim.önce sahildeki kumluk alanı biraz yokladım,yakalanan mırmırlar çok küçüktü.yakalayıp bırakmak balıklara zarar verir düşüncesiyle avı orda sonlandırdım,parmak kadar mırmırlar inanılmaz saldırgaandı ve tasmalamaya gerek duymadan kendiliklerinden igneyi yutuyorlardı.denizciler sahilini denemek istedim ve avlagı degiştirdim,avlaga vardıgımda üç beş kişi vardı ama balık yok diye bozuluyorlardı.takımlarımı hazırladım ilk atışımı yaptım ilk balık ve herkes yanıma geldi ve soru yagmuru başladı yem ne kaç metre attın kurşun kac gr misinan kaçlık vb bir sürü soru.inanılmaz şanslıydım ikinci atış ve kiloya yakın bir harmadar oltanın boşlugunu aldırmadı,hayret ve kıskanclık dolu bakışlarla bir anda cevremde beş kişi olta atmaya başladı,yapaacagım en iyi şeyi yaptım onların terk edip geldikleri yere ben gectim daha çok vuruş aldım.bu arada malzeme olarak 3.90 oskar madagascar 50_150 atarlı kamış,ryobiecusima 8000vi makina,kösteklerde oscar ultra ınvısılıne 0,28,igne olarak youvella 1310 serisinin 5 numarası kurşun olarakta 50 ve 75 gr fırdöndülü kurşun kullandım.klasik 3 kollu mırmır takımı şeklinde boru kurdu ve sülünezle avlandım.dogru yer dogru zaman dogru takım ve sabır mutlu son.misinanız saglam igneniz keskin olsun herkese rastgele

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Suat bey tebrikler, çok güzel bir rapor olmuş.Balıklarda bir o kadar güzel, bir tanede minekop var yanılmıyorsam.Kalabalık ortamda güzel balık tutan insana sorulacak kaçınılmaz sorulara maruz kalmak biraz can sıksada keyifli, güzel bir av olmuş.
    Saldığınız yavru mırmırların mükafatını fazlasıyla almışsınız ki bence diğer insanlardan daha fazla balık tutmanızın sebebide bu olabilir.Avlarınız her zaman böyle keyifli ve bereketli olsun.:thumb:

3. omergul

omergul ömer

Favori Kamış:
    Remixon Heavy Duty
    Favori Makine:
    Okuma Carbonite CBF-155
    En İyi Avı:
    Mırmır 300gram , Çipura 500gram
    ohh ohh çok güzeller iskenderun sahilinde devamlı dolaşmak gerekiyor mırmır için arsuz tarafındada gayet bol ama denizciler tarafı filan gümüşte çok var özellikle nato iskelesinde bolca gümüş var ama tuttuğun mırmırlar çok güzel.harmadar konusuna gelince sadece arkadaş attığında denk geldi ondada ne iğne bıraktı ne üst baş arkadaş suya düştü iğne kırıldı ve harmadar kaçtı

4. DURAN KAPTAN

DURAN KAPTAN DURAN ARIKAN

En İyi Avı:
    LAMBUKA , 7&8 KİLO
    Mırmırlar harika fakat kıyıda kalan pek gözükmeyen minekop da çok harika.
    Eline sağlık bereketli güzel av olmuş nasibi hep daim olsun ve daha güzel avlara;

kal sağlıcakla

5. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    tebrikler güzel balıklar afiyet olsun

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Çok beğendim, çok güzel bir av olmuş :clap2: maşallah diyelim nazar değimesin :thumb:

7. onlinekatip

onlinekatip

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Şu an yok
    Mırmırlar şahane duruyor.